Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehetett ez a kis vér?...

Mi lehetett ez a kis vér? Mensi után vagyok, kb 1 héttel (már nem számolom hanyadik napon, agyamra megy a sok erőfeszítés, hogy ekkor és ekkor kell babát "csinálni").

Figyelt kérdés

Tegnap szeretkezés után kicsit véreztem, vagyis törlésnél élénk piros vért töröltem, majd rá 1 órára a nyákban volt piros csík.

Megsérültem, vagy más miatt lehet ez? Amikor régebben fájt az együttlét, utána rószíszínes volt a folyásom, akkor tuti megsérült bent valami, de most nem éreztem semmi ilyesmit.

2008. okt. 12. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mensi után kb egy héttel van a pé-d, tehát akár lehetett ovus vérzés is. Ebben az esetben a legjobbkor voltatok együtt!:)

Számolgatni szigorúan tényleg nem érdemes. Ha valaki babát akar, akkor nem időzítve kell szeretkezni, hanem amikor csak jól esik. Jó öreg természetgyógyász azt mondaná, hogy csak így állítod rá a szervezeted, hogy ő is ráálljon a babaprojektre.. Én is úgy vettem észre, hogy amíg számolgatsz, minden levegővételed figyeled, görcsös leszel, és csak azért sem sikerül!

Szerintem is érezted volna, ha sérülsz odabenn, én ezért gondoltam, hogy ovu miatt volt.

2008. okt. 12. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Még soha az életben nem volt ovuláció miatt vérzésem. Azt tudom, hogy hülye vagyok, mert mindig számolgattam, naponta többször is megnéztem, hogy biztos a 12. 14. 16. napon vagyok-e, de elegem lett mindenből. Unokatesóm az 5. gyerekét várja, kérdeztem, mikor voltak együtt, mondta peteérés környékén is, de az ultrahang mindvégig 1 héttel fiatalabb magzatot muatott. Ekkor határoztam el, hogy franc fog számolgatni, nem csak akkor tud teherbe esni valaki amikor a nagykönyvben meg van írva.
2008. okt. 12. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen anno és ez nekem azután volt mikor már beágyazódott a pici!!Nem tudom, hogy nálad is lehet e emiatt, de elképzelhető!Esetleg lehetett a beágyazódás is!
2008. okt. 12. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Mensi után egy héttel, ritka, hogy beágyazódás miatt van,de egyébként beágyazódás miatt is lehet ilyen vérzés, de az olyan 1 héttel- talán másféllel mensi előtt.

igen, nem biztos, hgoy középidőben van pé, ezért nem jó, ha akkora hagyunk minden szeretkezést! Nekem is előbb foganhatott a baba, mint amikor, amúgy szokott volt lenni a pém. No ezt jól leírtam. Én is úgy gondolom, nem érdemes számolgatni, időzíteni, jobb ha spontán, amikor jól esik. A legtöbb szülő be is vallja utólag, hogy a pici akkor fogant, amikor csak úgy csinálták...

2008. okt. 13. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!