Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FPS droppok minden játékban ,...

FPS droppok minden játékban , miért ?

Figyelt kérdés

Sziasztok , egyik nap még vígan játszottam minden játékon és másik napra kb minden játéknál fps droppok jöttek elő de olyan szinten hogy lehetetlen volt játszani bármin is .

Fogtam magam első sorban windowsot cseréltem majd driver frissítés de semmi. Majd el vittem szervizbe , paszta , takarítás ahogy elő van írva , teszteken minden értek király .

16 giga ram , 2060 Rtx , ryzen 5 3600.

Valami tippet tudtok adni esetleg ?

2022. febr. 16. 09:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

erőforrásokat figyeled közben?

SSD-d, vagy vinyód van?

2022. febr. 16. 09:15
 2/17 anonim ***** válasza:
Monitorozd a a CPU/VGA/RAM kihasználtságot és amikor jön a drop nézd meg, hogy azok hogy állnak.
2022. febr. 16. 09:26
 3/17 A kérdező kommentje:

Ssd és hdd is van , milyen programmal monitorozzam azt le ?

A merevlemez HD sentinellel megneztem és rendben van .

2022. febr. 16. 11:03
 4/17 anonim ***** válasza:

MSI afterburnerrel.

A jákok amikkel játszol mind a HDD-n vannak, vagy van ami az SSD-re is került?

Mi a legnagyobb gépigényű játékod amivel ez előfordul?

2022. febr. 16. 11:12
 5/17 A kérdező kommentje:

MSI afterburnerrel tegnap teszteltem és gyakorlatilag amikor ugymond harc volt akkor beesett az fps .

Warzone-al kezdődött az egész aztán minden játékkal , gyakorlatilag amikor valami olyan akció van ami hirtelen mozgást igényel akkor droppol az FPS- tehát FPS játékokat nem lehet játszani.

2022. febr. 16. 11:17
 6/17 A kérdező kommentje:
Fortine-ot probáltam ki tegnap , mert arra emlékeztem hogy jol mükődött de szaggatot és FPS droppolt, majd LOL-t is de ott is volt 1-1 karakter akinek hirtelen mozgása van ugyan ugy beesik, low graffon is.
2022. febr. 16. 11:19
 7/17 anonim ***** válasza:
2022. febr. 16. 11:35
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszi de nekem nem csak COD-al van probléma.
2022. febr. 16. 11:43
 9/17 anonim ***** válasza:

De a többi hardver kihasználtsága hogy áll FPS dropp közben?

VGA is hogy áll közben, visszább esik a terheltsége vagy ugyan úgy marad 90+%-on?

Egyébként még kérdés, hogy HDD-ről vagy SSD-ről futnak-e ezek a játékok.

2022. febr. 16. 19:08
 10/17 A kérdező kommentje:
Hdd és ssd is próbáltam és ugyan az , gyakorlatilag másodpercekre esik vissza , érdekes módon teszten nem esik vissza ott szépen fut minden
2022. febr. 16. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!