A ps5bol meg az xbox series konzolokbol ugye nem lesz pro
verzio?
Figyelt kérdés
A ps4 xbox one idejen meg megertem miert volt pro verzio
Azok ugye full hd tvkre voltak szanva nem 4k tvkre es ki kellett adni egy erosebb konzolt h jol mutassanak a jatekok 4k tvn
De en ugy latom a 8k tv nem mostanaban lesz nagyon divatos.
Ez alapjan akkor ugye nem indokolt megint kiadni 1 pro kiadast ugye?
2022. febr. 13. 14:36
1/10 anonim válasza:
Azt majd a jövő eldönti, de a 4K 120 fps reális jövő, szóval elképzelhető egy pro kiadás. A 8K valóban nem reális, ahhoz a mostaninál 4x erősebb konzol kéne, nem létezik jelenleg olyan GPU ami ezt tudja és nem mostanában lesznek ilyenek (megfizethető áron - a konzol lényege pedig pont a megfizethető ár).
2022. febr. 13. 14:47
2/10 anonim válasza:
Nyugi, borítékilható, hogy lesznek. És örüljél is ha lesznek. Több választási lehetőség mindig is jót tesz a piacnak.
2022. febr. 13. 16:05
3/10 anonim válasza:
Slim tuti lesz, pro már kétségesebb
2022. febr. 13. 16:52
4/10 anonim válasza:
PS-nél nagyobb az esély rá, hogy lesz valami erősebb kivitel, tkeintve hogy Xbox-ból most alapból kettőt hoztak ki elején.
2022. febr. 14. 01:01
5/10 anonim válasza:
Bármi lehet, de annyiból nem valószínű, hogy még évek telhetnek el mire az alap verzióból eleget gyártanak. Öngyilkosság lenne kihozni egy erősebb gépet, 2026ig le vannak foglalva a chipgyártási kapacitások világszerte. Addigra meg már eltelik a generáció fele, illetve emiatt tovább is tarthat jóval.
2022. febr. 15. 18:04
6/10 anonim válasza:
Én remélem, hogy lesz erősebb verzió, mert a 4K60fps-hez kevés ez a generáció.
Én több játékkal is játszom amik eleve 30fps, de pont az egyik kedvencem ami bár 60, szeret akadni.
Szóval vagy el kène engedni ezt a 4K eröltetést, vagy kell erősebb verzió.
2022. febr. 17. 14:11
7/10 anonim válasza:
Nos, a sok bármi lehet után álljon itt pár valós információ.
Az egyik legnagyobb televízió gyártással is foglalkozó cég, a TCL egyik prezijében 2023/24-re írták a két pro szériás konzolt. Általában az ekkora nevek nem dobálóznak ok nélkül ilyesmivel. Lehet tudnak már valamit.
Tehát ennek alapján logikus lenne akár már egy 2023 karácsonyi szezon.
Ezt az időpontot erősíti meg egy Tez2 nevű megbízhatónak tartott Rockstar szivárogtató, aki azt állítja a nagyobb játékfejlesztő stúdiók már megkapták a pro konzolok devkitjeit. 1,5-2 évre a megjelenéstől ez reális lehet. Összecseng.
2022. nov. 17. 12:26
8/10 NTBS válasza:
Szerintem lesz, mert jön a karácsony.
2022. nov. 17. 15:37
9/10 anonim válasza:
Milyen emberek járnak ide, de komolyan? Aki komoly portálokon lehozott iparági pletykákat ír, forrásokat, azt lepontozzàk. Aki a hasára üt és mond egy véleményt, azt meg fel. Vicc
2022. nov. 17. 23:49
10/10 anonim válasza:
Én nem pontoztalak le, de a komoly portálok meg megbízható szivárogtatók évek óta hozzák a 4K Switch megjelenését és azóta is jön. Akármilyen tervek is vannak (ha mást nem azért, hogy ha az egyik meglépi akkor a másiknak is legyen), jelenleg ott tartunk, hogy két évvel a konzolok megjelenése után arról beszélünk mennyivel fognak felmenni az árak majd jövőre. Ami tervek voltak azok most mennek füstbe világszerte a gazdasági mélyrepülés miatt aminek a nehezén nem, hogy nem vagyunk túl, de még nem is látjuk. Értem én, hogy itt sokaknak nem tétel egy akár 1000+ Eurós konzol megvásárlása, mert a mostaniak nem egy 4090 szintjét hozzák és az már élvezhetetlen, de nézzünk körül egy icipicit. PS5 körülbelül egy lépésre van a háromszázezer forintos alapártól. Hova is lőnének be pontosan egy Pro gépet amikor a mostaniak előállítása it bukta, chip gyártási kapacitás alig van és egy fél disznót könnyebb betolni a polcra mint egy Series X / PS5 kombót? A két gyártó azon dolgozik minden erővel, hogy hogyan tudná csak egy kicsit is miniatürizálni a jelenlegi gépeket, hogy ne bukjon annyit rajtuk. Az előző generációban a Pro konzolokat az hozta életre, hogy a 4K TVk nagyon elterjedtek. Ennek ellenére csak kb a vásárlók 10% vett magának egy PS4Pro vagy One X konzolt. És akkor aztán nem volt probléma a gyártási kapacitás. Gondoljuk végig miért is érné meg bármelyik konzolgyártónak, hogy feladjon MINIMUM két legyártott konzolt (és vevőt aki esetleg elmegy a konkurenciához ahol meg van), hogy ki tudjon tolni egy szörnyeteget annak a pár embernek akiknek ez nagyon kell. A Microsoft így is kegyetlenül szív, mert a Series X chipje majdnem kétszer akkora mint a PS5é. Ha nem lenne a Series S konzoljuk amiben meg fele akkora a chip akkor reményük se lenne, hogy legyártsanak akár csak egy megközelítő mennyiséget. Azért a mostani gépek (még, heh) nem ott tartanak, hogy éppen hogy súrolják a 1080p felbontást nagyjából 30fpsel. Ha majd esetleg nem jön ki az új megjelenések 90%a PS4 meg One konzolokra akkor biztosan sürgetőbb lenne a dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!