Mik a MacBook legjobb alternatívái?
Vettem egy MacBookot, de nem jött be. Szeretnék váltani winowsos laptopra, de szeretném, hogy meglegyenek benne a MacBook előnyei, ami számomra a következők:
- kijelző felbontása, fényereje
- 16:10-es, vagy 4:3-as képarány
- minőségi anyaghasználat (ne műanyagból legyen az egész gép)
- igényes külső (nem kell mindengéle csicsás szín, meg betűtípus a billentyűzeten, legyen egyszerű, minimalista dizájnja.)
- nagy és használható tapipad
- vékony, könnyű (tudom, ultrabookokhoz képest a MacBook nem is számít annyira könnyűnek)
- 13 vagy 14"
És még így a végére, hogy nehogy vita alakuljon ki:
- Értem miért jó a MacBook, nem mondom, hogy szar, nekem is nagyon tetszik, szimplán a rendszert nem sikerült megszoknom, ezért váltanék vissza windowsra.
- Elhiszem, hogy a fentebb említett dolgok a legtöbbeket nem érdekel, de engem igen. Nem szeretnék egy kék, zölden világító, "felhajtom megtámaszt", számológépes tapipados laptopot. Egy egyszerű de nagyszerű, szép és minőségi kis gépet szeretnék. :)
Köszönöm a válaszokat!
"Én még nem találkoztam olyan Windows laptoppal, ami nem merült le miközben"
Nekem meg mé nem volt soha 1 millió amerikai dollár a bankszámlámon így vélhetően nincs is. A 240-260 000-res laptopok simán hoznak 14-16 órás képernyőidőt.. :)
Kérdező, valami ilyesmi kellene?
Acer Swift X szerintem.
Ideapad nem hiszem hogy az a liga, sem árban, sem minőségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!