Szerintetek melyik a legjobb ipad mini alternatív tablet?
Üdv. Ebay -ről szeretnék később rendelni egy ilyen 7,9" androidos tabletet. Szóban van ez a Chuwi v88
Nekem tökre tetszik így, számomra megfelelő lenne, ám lehetne egy picit erősebb a GPU -ja :) Mit gondoltok, ezen ár körül, melyik lenne a legjobb választás? Ha nem ez, akkor milyen cuccokat ajánlottok?
Előre köszönöm a válaszokat, a kínai tabletteket szídók pedig jelen esetben kíméljenek! Köszönöm! :)
Maximális ár, ameddig elmész?
Elég jól rányúltál a dologra, szóval igen, a Chuwi V88 a legjobb ipad alternatíva. Önmagában a hardver szinte minden tekintetben veri az ipad-et, szal a GPU miatt annyira ne aggódj, nem annyira rossz az, OK, nem mai darab az tény, de Kína erre van ráállva, adreno-st nem nagyon fogsz találni, de totál felesleges, mert jelenleg az összes játékkal elbánik a mali400mp4, médialejátszásban a fullHD-val is megbirkózik szóval ok, hogy van ennél sokkal jobb is, de egyelőre jogos a kérdés, hogy minek. Ott van pluszként a chuwinál a multiwindow, aminek én baromira örülök, hogy most már nem csak a samsung kiváltsága (ott is csak egy-két készülék tudtommal), s sokkal jobban működik, mint a samun. Üzemidőben sem lehet rá nagy panasz, 5000mAh-s akku, (nekem egy V88S van) simán hozza a 7 óra üzemidőt wifi, böngészés mellett.
Méretben ugyanaz, mint a mini, így a csíptetős minihez való billentyűzet is passzol hozzá, úgy már elég korrektül néz ki a masina. Az 1024×768-as felbontást meg kell szokni, de ha nincs viszonyítási alapod, akkor abszolút elégedett leszel vele, színek élénkek, fényerő magas, csak a pixelek száma lehetne egy kicsit több, de ebben a méretben nincs nagyobb felbontású display.
Egy valamit azért ajánlanék, ne ebayről rendelj! Esetleg a geekbuying.com-ot ajánlom webshopnak, de nézz körül a webshopok között, sok esetben jobban jár az ember. Kicsit gyanús az ár nekem, de régóta van a srác regisztrálva, sok a pozitív visszajelzés, de nagyon alacsony az ár. Egy fehér V88 kedvezményekkel, packban rendelve sem megy 130-140 dollár alá. S akkor az ő haszna mégis hol van? Szóval ok, paypal visszatérít meg minden, de megy a huzavona, ebbe még csak bele sem kell gondolni, ha normális webshopból rendelsz.
Ja, igen, ennyi lenne úgy a maximális ár :)
A tanácsodat megfogadván, ellátogattam a geekbuy.com -ra és találtam ezt:
Ez így 400 HUF -al többe kerülne, mint az ebay -es v88 :)
Ahogyan elnéztem, a v88 és a v88s között a különbség csak az elülső és a hátulsó kamera minőségén van? A kijelző mérete és egyéb tulajdonsága egy és ugyanaz? (think)
Köszönöm válaszod! :)
Prestigo Multipad 7 Ultra Duo. Egy Nexus 7 helyett vettem, és iszonyúan kellemesen csalódtam. Szerintem 130 dollár egy 8 colos 1024X768-as tabletért sok.
Rendes üzletben a Multipad 33.000 Ft, fém háza, 2 magos processzora van, és 1280X600-as IPS paneles kristálytiszta kijelzője, ami érzékenyebb mint a Nexusé volt.
Messze a legjobb vétel szvsz. ebben az árkategóriában.
Szia :)
Én kicsinek érzem a 7" kijelzőt :) Ez a közel 8" méret számomra kíváló lenne, jó az akkuja, jó a hardvere is és a kijelzője sem tűnik rossznak, tanulásra lenne főleg használva :) S a v88s kevesebbe kerül, mint a Prestigio :) Köszönöm szépen válaszod, megy is a pozitív! > :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!