Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ░VR fuggoseg░ Mit tegyek?

░VR fuggoseg░ Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A felesegem sose volt az a nagy jatekos. A karanten alatt probaltuk elutni az idot mindenfele jatekokkal,olvasassal stb.

Ugy beszippantotta a VR hogy alig tudom elvenni tole. Reggel azaz elso,este az utolso. Egesz nap azon fugg. Faj a feje meg hanyingere is van,de majd elmulik - mondja. Kapcsolatunk rovasara megy ez a VR baromsag! Azota utalom! én amugy se bírom. Mit tegyek,hogy lejojjon rola? Most epp azt a lezerkardos zeneset nyomja.

2022. febr. 9. 18:18
1 2
 11/16 anonim válasza:

Add ell,vagy korlátozza magát időre, miután lejárt az 1 óra el kell rakja és nem veheti fel. Ígérje meg neked.

És mindig egyre kevesebb időt töltsön ell a VRvel, keressen új hobbikat!

2022. febr. 9. 19:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Most elképzeltem, hogy olyan lett, mint Peny az Agymenőkben, mikor ráfügött a wow -ra. :D Először vicces meg élvezetes a srácok szemszögéből, aztán rájövünk, hogy milyen kiábrándító tud lenni.

A feleséged konkrétan most maxolja ki az ingerküszöbét, ha ez így megy, egy idő után ezt is megszokja az agya, és olyan lesz számára a VR, mint előtte a való élet. És ott kezdődnek majd az igazi problémák, amikor már olyanra lesz szüksége, amire jelenleg még nincs technológiai megvalósítás sem. Ha megunja a VR -t, akkor mi lesz? Majd időutazni akar, vagy érzékelni a 3. fölötti dimenziókat? Nem bántásból írom ezeket, de így megy tönkre az ember ingerküszöbe, hogy nem tud határvonalat meghúzni semmiben. Aztán jön a soha nem látott depresszió, melankólia. Sajnállak, hogy férfi létedre te vagy a rendesebb, bár tény, hogy ő erről nem tehet, sajnos ez hajlam is, de ettől még szánhatna időt arra, hogy elbeszélgessen veled.

2022. febr. 9. 21:01
 13/16 A kérdező kommentje:

..idoutazas - ez tetszik! Egyebkent jol latod a helyzetet.

Talan ha jobb ido lesz akkor megyunk kirandulni ide-oda. Ott meg nem tudja hasznalni. Regen sokat mentunk.

2022. febr. 10. 08:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen,az elejen még orultem neki,hogy jajj de jo, jatszunk egyutt.
2022. febr. 10. 08:30
 15/16 anonim ***** válasza:

A függőségek döntő többsége egyfajta menekülési reakció. Azok válnak függővé, akik valamiért rosszul érzik magukat az életükben.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy itt a kiváltó ok akár te is lehetsz. Ilyen személyiséggel nem is csodálkozok, ha inkább a virtualitást választja szerencsétlen.

2022. febr. 10. 09:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Szinplan csak tetszik neki a kardozos zenes program, tobbnyire azt nyuzza, mert a valo eletben pl nem jar el sportolni. Mondta,hogy mindig is erdekelte a harcmuveszet,de sose iratkozott be. Kondizni jart regebben,de most szunetel vele, meg sokat jart futni.
2022. febr. 10. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!