Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ░VR fuggoseg░ Mit tegyek?

░VR fuggoseg░ Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A felesegem sose volt az a nagy jatekos. A karanten alatt probaltuk elutni az idot mindenfele jatekokkal,olvasassal stb.

Ugy beszippantotta a VR hogy alig tudom elvenni tole. Reggel azaz elso,este az utolso. Egesz nap azon fugg. Faj a feje meg hanyingere is van,de majd elmulik - mondja. Kapcsolatunk rovasara megy ez a VR baromsag! Azota utalom! én amugy se bírom. Mit tegyek,hogy lejojjon rola? Most epp azt a lezerkardos zeneset nyomja.

2022. febr. 9. 18:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

hát beszélj vele erről

én is szoktam VR-ozni, de azért pár óra után elfárad az ember szeme

meg az akksi sem bírja végtelenségig (én nem játszok vezetéken, volt olyan VR-om is, azóta csak a vezetéknélküliekkel tolom)

vagy vedd meg neki a Resident Evil 4-et, vagy valami jó horrort, lehet hamar leszokik róla :D

2022. febr. 9. 18:24
 2/16 A kérdező kommentje:
mar emlitettem neki,hogy tulzasba viszi. Igazsag szerint az elejen orultem neki,hogy tetszik neki,meg hogy jatszunk egyutt. De azert mindennek van hatara. En pl szeretnek este lemenni setallni mikor mar csondes az utca. Kiszelloztetni a fejem,de 0t nem erdekli. Egyedul meg nicns kedvem
2022. febr. 9. 18:27
 3/16 anonim ***** válasza:

VR-ban is mehetsz sétálni, akár kényelmesen a fotelen miközben az asszony épp mással tölti ki a fejét :D

min tud ennyit függeni? nem dolgozik?

2022. febr. 9. 18:29
 4/16 A kérdező kommentje:
6órasba van, szoval elobb itthon van mint én. Hetvegek meg csak ugy elmennek..
2022. febr. 9. 18:37
 5/16 anonim ***** válasza:
A galád! Figyelj beszéljük meg egy 10esért megszabadítalak a VR-től csak mond, hogy hol vegyem át ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2022. febr. 9. 18:46
 6/16 A kérdező kommentje:
De azert a 10esert ki is fested a házat es lerakod a padlot is
2022. febr. 9. 19:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
még az asszonyt is meg lehet rakni azért a 10-esért? :D
2022. febr. 9. 19:19
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem,az asszony nem tartozik bele. Nem alku tárgya
2022. febr. 9. 19:22
 9/16 anonim ***** válasza:
na és vajon mit reagálna ha egyszer elraknád, vagy valakinek kölcsön adnád?
2022. febr. 9. 19:25
 10/16 anonim ***** válasza:
mármint a VR-t :D
2022. febr. 9. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!