Áram alatt rácsatlakoztathatom a ventilátort a alaplapra?
Még nem próbártam, mert nem tudom milyen negatív hatással lenne az alaplapra. Ha bevan kapcsolva aszámítógép, akkor is rá csatlakoztathatom a rendszerventilátort? Vagy mindenképp ki kell kapcsolnom a számítógépet? Csak a ventilátorok működését szeretném tesztelni. Alaplapom: MSI B460 Tomahawk.
Köszönöm!
Az van, hogy úgyis meg fogod mókolni, pedig egyértelműen leírták, hogy ne tedd. Szóval én leszek az, aki azt írja, amit olvasni akarsz: Dugd rá! :D
De a ventilátor nem csak azt csinálja, hogy kap ~5 voltot és pörög, tartozik hozzá hardver (szenzor) és szoftver (biosban). Sok alaplap el sem indul, ha a fanspeed biosban beállított limitje magas értéken van és nem éri el a sebesség. Most gondold el, hogy mi történik, ha menet közben ki/be dugdosod. Ha véletlenül bezárlatolod, az isten nem rakja helyre azt a lapot utána.
"Az van, hogy úgyis meg fogod mókolni, pedig egyértelműen leírták, hogy ne tedd. Szóval én leszek az, aki azt írja, amit olvasni akarsz: Dugd rá! :D"
Hát ezt nem akartam olvasni egyáltalán!!!
"De a ventilátor nem csak azt csinálja, hogy kap ~5 voltot és pörög, tartozik hozzá hardver (szenzor) és szoftver (biosban). Sok alaplap el sem indul, ha a fanspeed biosban beállított limitje magas értéken van és nem éri el a sebesség. Most gondold el, hogy mi történik, ha menet közben ki/be dugdosod. Ha véletlenül bezárlatolod, az isten nem rakja helyre azt a lapot utána."
És ez az amit el szerettem volna olvasni, és köszönöm!
Lényegében nekem nem csak az kell, hogy "Alapvetően nem matatunk bekapcsolt alaplapon." hanem szerettem volna erre magyarázatot is. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!