Sagemcom F@AST 5670 roútertrer rá van kötve egy switch egy TV és egy telefon. de a ThikPad-on illetve az asztali gépen wifin keresztül az egyik gép sem látja a roútet. A szerelő azt mondta, hogy régiek a gépeink. Mi ilyenkor a megoldás?
Figyelt kérdés
Sagemcom F@AST 5670#Sagemcom F@AST 5670
2022. febr. 5. 17:01
1/2 anonim válasza:
Magyarul Telekom optikai neted van? Érdekes, nekem a tíz éves gépemet is látta, amíg le nem cseréltem. Régiek a gépek? Ezt nem hiszem, beállítási gond lehet, próbáld megnézni alul a routeren a jelszót, írd le (de pontosan, mert az is hibák forrása lehet), aztán az Otthoni hálózatnál írd be. Windows 10-nél a Tálca jobb oldalán a hangszóró mellett megnyitod és a wifibe beírod. Valószínűleg az ethernet kábelt rögtön felismerte.
2/2 anonim válasza:
Amit a szerelő mondott az teljes mértékben butaság...
Én arra tippelnék első sorban, hogy vagy retve van az SSID(wifi neve), vagy pedig nincsen bekapcsolva a wifi lehetőség.
Ha a keresőcímkébe beírod, a router ip címét(gépen cmd-ben beírod, hogy "ipconfig /all", és ott általában ugyan az szokott lenni mint a gép ip-je csak .1 van a végén) majd nyomsz egy enter-t, ide bejelentkezel és megtudod nézni a jelenlegi beállításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!