Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DirectX 11 probléma megoldása?

DirectX 11 probléma megoldása?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nvidia Geforce Now-hoz minimum DirectX 11 szükséges.

A laptopomban egy i5 M460 processzor van, az integrált videókártya vagy nem támogatja, vagy nem tudom mi lehet a probléma, de amikor elindítanám az alkalmazást, nem indul mert nincs DirectX 11-em. Próbáltam már frissíteni meg minden, de nem jó.

Nem létezik valami program, amivel meglehet kerülni ezt?

(HP G72)

2022. febr. 1. 18:18
 1/8 A kérdező kommentje:
+ dxdiag azt írja, hogy a directx verzió 12-es.
2022. febr. 1. 18:21
 2/8 szántóvető ***** válasza:
10.1-et támogat csak.nem tudom hogy írhat 12-t
2022. febr. 1. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Szoftveresen directx 12 van a windows 10 és 11 operációs rendszerekben, de a hardvered csak 10.1 verzióig támogatja. Mivel laptopról van szó, nem tudsz vele mit kezdeni.

Program azért nem létezik rá, ami megkerülné, mert nem véletlenül kell ezeknek ilyen kártya: vannak funkciók, amiket a régebbi kártyák nem bírnak el, és nem támogatnak. Most te játszani szeretnél elvileg egy 12 évvel ezelőtti processzorral. Ez nem fog menni, ez a gép egy őskövület.

2022. febr. 1. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Vegyél egy gt 710-et vagy gyengébb kártyát
2022. febr. 1. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: odaírta, hogy laptopról van szó. Azokban nemigen cserélhető, főleg nem sokkal modernebbre
2022. febr. 1. 18:44
 6/8 A kérdező kommentje:
ez a program egy cloud gaming szolgáltatás, gyakorlatilag egy másik gépen játszok egy streamen keresztül, nem értem miért nem működhet, és azt sem értem miért nincs ebben a kibszott processzorban egy intel hd 2000, amit megkövetel...
2022. febr. 1. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert az intel HD 2000 az 1-2 évvel későbbi technológia, mint a processzorod...

És attól hogy felhőből megy, még ki kell rajzolnia valós időben a játékot neked. A videókártyád ereje arra sem elég, hogy ne legyen 3 másodperc csúszás a kép és a bevitel között...

2022. febr. 1. 18:49
 8/8 szántóvető ***** válasza:
mert ez egy beágyazott megoldás.a proci régi és ehhez ez volt elérhető akkor.a hd 2000 2011-ben jelent meg.
2022. febr. 1. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!