Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Be quiet! 400W System Power 9...

Be quiet! 400W System Power 9 BN245 meg fogja hajtani ezt a rendszert?

Figyelt kérdés

i3 10100, 8GB RAM,2 TB HDD, illetve lesz egyik barátomtól egy GTX 780 Ti GDDR5 384bit, amelyre azt mondta óriási a fogyasztása és ő valami 700W-os táppal használta, de valami neve nincs fajtából....

Nagyon nem akarok most tápot cserélni, mivel ez a Be quiet! tápom eléggé új, és nagyon szeretem is, csak nem tudom merjem-e használni ezt a konfigot vele.

A barátomnak van egy elfekvő CHIEFTEC iARENA 550W-os tápegysége is, amire azt mondta érdemes lenne megvennem azt is a kártyához, mert a 400W szerinte kevés lesz, hiába a márka, de ez csak az ő véleménye és nem akarja tukmálni.

2022. febr. 1. 13:56
A kérdező szavazást indított:
Elég lesz a Be quiet! 400W
Másik tápegység kell
7 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Egyik 12V-os ágon képes csak leadni olyan 280W körülit.

Megpróbálhatod baja nem lesz, de én cserélném.

Hozzátéve az az iArena kuka, azt hanyagold.

Ha váltani akarsz Formula Gold 550W, az alá ne add.

2022. febr. 1. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Papíron elég lehetne, viszont csak a 12v1-es ágról hajtva.

A kártya maga 250W a 12v1 ág pedig papíron 268W-ot tud.

Én mondjuk azt javaslom hogy egy nagyobb tápot szerezz be a biztonság kedvéért mert nem feltétlen fogod mind a 250W-ot megzabáltatni a kártyával de nagyon határértéken mozogsz vele.

2022. febr. 2. 06:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem veszem meg a kártyát mégsem, hiába lett volna baráti áron, inkább nézek kisebb fogyasztásút.

Jó ez a táp, új, szeretem, nem akarok eladással és új vásárlásával szórakozni, ezt a vadállat behemót VGA-t meg szerintem se nagyon hajtaná meg... :/

Esetleg tud valaki mondani egy szolidabb kártyát ehhez a processzorhoz, még ha teljesítményben akár le is marad az előző kártyától, lényeg ne zabáljon ennyit.

Használtan, 40-ig. Ha olcsóbb, az még jobb, mert semmi extra terhelés nem fogja érni, maximum a GTA V-t néha bekapcsolnám 1440x900-ban.

2022. febr. 2. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:

GTX 750Ti/760, GT 1030, R9 270/270X, RX460, RX560/570.

A jelenlegi árak mellett használtan ezeket találtam.

Ezek közül az RX560/570-et javaslom én.

2022. febr. 2. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!