Amd phenom x4 965, vagy x6 1090T a jobb játékra?
OFF.
Bocsi hogy igy beszolok,de enis pont eza 2 kozott vacilaltam.
Es amikor meglattam hogy a 6-magosat is siman veri a keggyengebb i7-es, akkor egyertelmuve vallt a valasztasom.
Enis atmentem Intelbe, es mit mondjak..
Volt 4 magos Phenomom 2.5 GHz, elotte meg 4000+ Athlon.
Hat mit mondjak sokkal tobb a volt a kulonbseg az i7 meg a Phenom kozott, mint a 4000+ es a Phenom kozott.
Nembeszelve arrol h az i7-et is nagyon lehet huzni (sajat tapasztalat)
A leggyengébb i7-es, lévén a 920-as, többszálúsított alkalmazásokban jó 20%-kal elmarad a Phenom X6-tól, szóval ez az állításod így ebben a formában nem állja meg a helyét.
Ja, hogy olyan tesztet nézel, amiben 2 szálon futó alkalmazásokkal nyúzzák a 6 magos processzorokat? Azokat mi értelme 6 magoson nyúzni?
Abban igazad van, hogy a 920-as tuningolható, viszont 0,1 volt feszültségemeléstől már üti a 200 Wattos fogyasztást. Ha neked ez kell...
Meglehet, hogy az intel jobb, viszont drágább is és nem éri meg, másrészt én játékra kérdeztem, nem programra és ha megnézed, akkor játékon teljesen más a felállás.
OKe, es most nezzunk miben jobb a 920-as ;)
JATEKOK:
RELATIV teljesitmeny:
Azert elegge pech hogy sokszor a Core 2 quad is elintezni az x6-ot..
Ja es ha 6 mag akkor hasolitsuk inkabb ossze az i7-980X EE -vel
NE ilyen Batmaneket nezzel :)
Hanem komolyabbakat!
FENNT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!