Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Konzolt rá tudom kötni a...

Konzolt rá tudom kötni a laptop usb-c portjára?

Figyelt kérdés
Ha nem monitort vagy tv-t, hanem a laptop képernyőjét szeretném használni konzolozáshoz. A laptopon csak usb-c bemenet van, tehát ha kijövök a konzolból hdmi-n és megyek usb-c-n laptopba? Ez így működhet?

2022. jan. 29. 06:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. jan. 29. 08:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A laptop miatt ez nem fog működni.

HDMI-HDMI lenne az ideális.

2022. jan. 29. 08:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Olyan kábellel sem ami egyik vége hdmi másik usb c?
2022. jan. 29. 08:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Vagy táppal ellátott hub?
2022. jan. 29. 08:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem fog menni.
2022. jan. 29. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:

nagyon ritka az olyan laptop, ami tud hdmi-ről fogni a jelet. Pl [link]

Ez egy nagyon ritka extra különlegesség. A laptopok kifelé tudják adni a jelet csak, tehát kivetíteni a saját képüket egy másik kijelzőre (monitor, tv, stb..)

Ha van bármilyen HDMI-s usb-c receiver, az is csak átalakítással tudná fogadni a jelet, tehát nem natívan menne a képadat a laptopba, így az input lagod jelentős lesz, játszhatatlanná téve a játékot.

HDMI-s FHD monitor van már 25-30 körül használtan. Vegyél egyet!

A hangra figyelj, mert nem egyszerű kivezetni. Vagy kontrollerbe megy fülessel, vagy olyan monitor kell, amin van legalább egy jack kimenet, vagy nem tudom hogyan lehet hangot kivezetni ps/xbox-ból

2022. jan. 29. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:

6# Van valami mód kideríteni, hogy a laptopom képes erre?

Amúgy kérdező én sem értem miért nem oldották még meg, hogy USB-C keresztül, azon keresztül mindennek menni kéne

2022. jan. 29. 11:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! :)
2022. jan. 29. 11:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!