Kéne egy kis segítség a gépemhez?
Sziasztok!
Na szóval,kaptam egy intel pentium 4 gépet, asus alaplappal, és valami no name táppal.. minden jó volt ,de a háza nem tetszett és átszereltem az én régi gépházamba, vigyáztam rá, jól kötöttem be mindent, a tápot nem piszkáltam,de amikor beakartam indítani,nem csinál semmit, se hang ,se semmi.. az alaplap jelzi a ledjével kap áramot, de mégsem müködik. Ami eredetileg hozzá volt táp az kiéget,miközben 10.x-re rányomtam a powerre, de előtte is már fura volt,mert az alaplap ledje villogót stb..
Szerintetek mi lehet a baj?
Rosszul nem kötöttem be legalább 8x átnéztem, lehúztam a nélkülözhető cuccokat a gépről,mert tápra is gondoltam, kivettem a ramokat és vissza, a procit kicsit megmozgattam.. én már nem tudok mire gondolni. Nagyon köszönném,ha valaki bármi féle tippet tudna adni,mit próbáljak ki.
Előre is köszönöm,hogy elolvastad ezt a kis regényt.
Üdv.
első 22:11
Akkor a bekapcsoló gomb mi?
A háznak vannak kábelei, usb,reset,power,led stb.. :)
Most 1másik táp van benne bár az noname 300Wos ,lehet kérek addig kölcsön egy erősebbet.. hátha az lesz a baj,bár az előtte levő táp is noname 300Wos volt..
Most teszteltem a tápot és most már ez a 2. táp ami elromlott. Az alaplap jelzi ,hogy kap áramot ,de nem indul be, ha simán a tápot akarnám elindítani,nem működik.. Veszek szerintem egy tápot hozzá és majd kiderül mi lesz.
Köszönöm a válaszokat amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!