Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki melyik gépházat ajánlaná?

Ki melyik gépházat ajánlaná?

Figyelt kérdés

Sziasztok, gépépítés előtt állok, már csak egy ház hiányzik, kinéztem két darabot eddig.

Be quite - Pure Base 500 Widow

Be quite - Pure Base 500DX

Ki melyiket ajánlaná? Mindkettőről nagyon jókat hallottam és nehéz a döntés (körülbelül 10 ezer forint eltérés van köztük) melyiket lenne érdemesebb megvenni?

2022. jan. 27. 17:05
 1/3 Valentino BROssi ***** válasza:
8%
Amelyik nem ciki ha vendégek jönnek. Az ablak nélküli sima 500 fehérben szódával elmegy, az 500DX már nagyon gyerekszobába való.
2022. jan. 27. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem a Pure Base 600 ablakos van, nem vagyok elájulva tőle pedig az egy fokkal még jobb is.

Arra figyelj hogy ha 9 csavaros ATX lapod van, akkor oldalt középtájon a kábel kivezetőnél nem lehet áthúzni a kábeleket (pl 20+4 pines alaplapi kábel), mivel az alaplap pont f**zán letakarja a nyílást, szóval mindent húzhatsz keresztül a HDD/SSD rack felett/mellett. Az 500 widow tetején lévő szellőzőnyílás képen láthatóan lenyomva kb annyit ér mint fenéken a pattanás, ha raksz egy kivezető ventit felülre, a műanyag lapot ki kell pattintani legalább a feléig, akkor már lesz egy értékelhető légáramlatod, lecsukva gyári állapotban kb semmi értelme nincs.

A belsejében lévő gumik, amik védik a kábelt az átvezetési pontokon (lásd alaplapi 20+4 pin-nek szánt eredeti hely) nagyon könnyen kicsúsznak, én személy szerint pillanat ragasztóval 3-4 ponton finoman beragasztottam a helyére, különben folyton azt kell nézned ha meghúzod a kábelt vajon a helyén maradt a gumi védelem vagy épp most vágod félbe a kábelt.

2022. jan. 28. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Heló!

Ha fontos, hogy minél halkabb legyen, akkor ablak nélküli, ha számít neked, hogy lásd a gép belsejét és esetleg szereted a fényeket stb., akkor az ablakos.

Esetleg érdemes lehet többet ráköltened, ha évekig terveznél a házzal.Nekem egy ablakos 800-asom van, már 5 éve, és biztos, hogy még jó ideig nem cserélem le, annyira jó.

2022. jan. 30. 00:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!