1/9 anonim válasza:
Persze. 2,5-es SATA SSD mehet bele. (technikailag)
Gyakorlatilag meg halottnak a csók. Ha windows-al akarod használni, akkor jobban járnál ha néznél valami használt laptopot, mert ez nagyon gyenge már mindenhez is.
Én ilyen paraméterekkel fájl szervert csináltam egy asztali gépből (természetesen linux fut rajta).
2/9 A kérdező kommentje:
igen tudom, kizárólag word excel megy majd rajta akkor arra megfelel nem?
2022. jan. 26. 17:16
3/9 anonim válasza:
hát ha van benne 4GB ram memória, akkor TALÁN. lassú lesz, de működőképes. ha nincs, akkor felejtős, mert csak teljesen elavult windows tehető rá fel abban az esetben, amit viszont nem javasolnék.
linux megoldás lehet, de ha a word/excel feltétel (tehát a libreoffice nem opció valami miatt) akkor továbbra is a cserét javasolnám
4/9 anonim válasza:
Boot időt és a program indítást mindenkép javítja az ssd, ebbe a gépbe tutira.
5/9 anonim válasza:
ez a gep egy kovulet. 80/120/160 giga hdd? 2022ben?? 4 giga ram max? felejtos
6/9 anonim válasza:
Lehetni lehet, de minek? Ez egy őskövület, nem lenne tőle érezhetően gyorsabb.
7/9 anonim válasza:
Nem kéne leszólni, nem a teljesítmény volt a kérdés. SSD-vel a lemezműveletek lesznek gyorsabbak, pl. gép indulása, programok betöltése. Nekem is van hasonló teljesítményű, folyamatosan használom Windows 10-zel, semmi gond vele.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit szoljatok le elmondtam hogy nem 4k ba akarok jatszani rajta csupan word excel fog rajta menni es fontos hogy fajlokat gyorsan el lehessen erni rajta, nem a processzor teljesitmenyet akarom vele novelni csak a rendszer gyorsasagat es a fajleleres sebessegenek javitasat.
2022. jan. 26. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!