Gamer pc összerakásához tippek?
szeretnék egy gamer gépet összerakni (amihez lesz segítségem, mert béna vagyok és egyedül nem menne ehhh), viszont nem tudom, hogy miből mit vegyek, így gondoltam itt is kérek egy kis segítséget. a gép elsősorban munkára és (nyilván) játszásra szolgálna. munka alatt a photoshopot, illuszratort, indesignt, clip studio pant prot értem, ezeket szinte kivétel nélkül minden nap használom, sokszor egyszerre. fontos lenne, hogy az eszköz amin dolgozok, ne haljon meg pár perc után. játékok terén pedig: nem akarok már megint éveken keresztül mindennel a legalacsonyabb grafikán játszani úgy, hogy az is szaggat, vagy el se indul. olyan játékokkal szeretnék játszani, amik komolyabbak, nagy a gépigényük. emiatt nagyok az elvárásaim pc téren, talán túl magasak is. jelenleg az ár még nem érdekel, nyilván nem akarok brutális összegeket költeni, de amíg kigondolom mit szeretnék, addig nyugodtan jöhet bármilyen árkategóriában bármilyen ötlet, tipp vagy egyéb ilyen dolog. (szeretném látni, hogy milyen árakban mozognak ezek a dolgok)
ebben még nagyon kezdő vagyok, de már olvasgattam pc építés téren és beszélgettem is erről emberekkel, de ne nevessétek ki ha valamit nem értek és esetleg hülyeséget kérdezek.

Az egyik legfontosabb tipp: felejts el mindent, amire "gamer" van írva. Nem attól lesz több FPS-ed, hogy erősebben világítanak a ledek.
Alaplapnál például chipsetet nézz és ne márkát. De ez általában véve is igaz. Nem a 20mhz gyári overclock fogja megváltani a világot másfélszeres áron a "noname"hez képest.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!