Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használ itt valaki 14" laptopo...

Használ itt valaki 14" laptopot? Megbántátok esetleg, hogy nem 15.6" vettetek?

Figyelt kérdés
Hordozhatóság miatt célszerűnek látnám a 14"-ost venni, de nem tudom, hogy nem zavarna-e nagyon, hogy kicsi

2022. jan. 25. 20:25
 1/8 anonim válasza:
100%
Én 14 est szoktam meg.Nekem teljesen jó.
2022. jan. 25. 20:37
 2/8 Alex Fly ***** válasza:
69%

Olyan nagyot? nem...

Nekem a hordozhatóság a lényeg, szóval maradok a szubnoteszeknél. 12,1" teljesen jó méret.

2022. jan. 25. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántam meg.
2022. jan. 25. 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

14''-os asus zenbookom van amin játékot fejlesztek

itt azért nem kell komoly 3D-re gondolni, egyszerűbb 2D-s játékokra tökéletes és technológiai dolgokra nagyobb projektekhez

én nem bántam meg, nagyon kis vékony, könnyű, de erős jó gép

a 10+ órás akksi (terheléssel csak 2-4)

azért egy olcsóbb, gyengébb gép nem lett volna ennyire kielégítő, azt megbántam volna

hozzá vagyok szokva, hogy mind munkában, mind szórakozásban erős vasaim vannak, szóval ennek megfelelő vasat vettem

14'' bőven elég filmezésre, beszélgetni, jegyzetelni, akár kódolni és játékot futtatni (bár komolyabbat érdemes csak lestreamelni erősebb gépről)

annyi még, hogy a felbontás elég fontos, nekem full hd-s gépem van, ami nekem az alja manapság, ez alá nem mennék (bár fölé sem szoktam 1 monitoron, kivéve VR-nál)

2022. jan. 25. 23:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattatok :D
2022. jan. 26. 11:25
 6/8 BeefEater ***** válasza:

Én laptopot mindig külső monitorral használok így asztalnál ülve teljesen mindegy, hogy mekkora mert úgy is le van csukva.

Mikor szállítani kell akkor meg előnyösebb, ha kisebb.

2022. jan. 26. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:
7,8"-es Windows tabletet használok most is :)
2022. jan. 26. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 15-öst váltottam le 13-asra. Egyáltalán nem érzem kicsinek. A hordozhatóság nekem sokkal fontosabb.
2022. jan. 27. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!