Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lekorlátozták a Battlefield 1...

Lekorlátozták a Battlefield 1 engine-jét 60 fps-re ?

Figyelt kérdés
Láttom hogy a szerverek mellet is fel van tüntettve hogy 60hz.

2022. jan. 22. 20:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ha nem megy fölé akkor bekapcsoltál valami fps limitert vagy v-syncet.

Szerver tickrate pedig nem befolyásolja az fps-ed.

2022. jan. 22. 21:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Nincs lekorlátozva, megy fölötte is.
2022. jan. 22. 21:49
 3/13 A kérdező kommentje:

v-sync nélül is 60.

75 hz-es a monitorom az nvidia kontrol panelben is 75 fps a max limit.

Egy gtx 1080 gainward kártyám van és van neki külön kontrol panelja ott is 75 fps a limit. A játék beállításokban 1080p 75 hz a felbontás.

Újraindítottam már párszor a gépet is és a gémet is.

Nem tudom mi a fasz lehet :(

2022. jan. 22. 22:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Nvidia beállításokban én nem állítottam egyáltalán semmit, nem is szoktam driver fel és minden ahogy magának beállítja, BF1 minden feltekerve 1070Ti 110-130FPS között mozog.

Vagy ez valami külön Gainward segédprogram?

2022. jan. 22. 22:51
 5/13 A kérdező kommentje:

értem. igen az nvida driver mellet ezt is lehet használni tudodállítani a kártya led színét és a ventik sebességét. stb.

volt már néhány játék amik ilyet produkáltak.

egy hónapja volt fent a gépen a bf1 akkor nem volt ilyen probléma.

2022. jan. 22. 23:10
 6/13 anonim ***** válasza:

Mi változott azóta? Pl ehhez a progihoz nem jött ki frissítés amit amgától telepített vagy ilyesmi?

Annyit azért érdemes lehet emgpróbálni, hogy ideiglenesen töröld le és nézd meg úgy gyorsul-e. Ezzel akkor ki lehetne zárni, hogy az okozza vagy sem.

2022. jan. 22. 23:12
 7/13 A kérdező kommentje:

az nvidia panelban azért érdemes beállítani pár dolgot mert alapbeállításokon nem üzemel maximális teljesítményen a vga.

pl teljesítmény az energia fogyastás beállításnál nem fog maximális energiát felvenni.

2022. jan. 22. 23:13
 8/13 anonim ***** válasza:
104%-ig megy fel nálam így alapbeállítás szerint. Boost órajelet tartja stabilan, elvileg még alul is lehetne feszelni ahogy forumokon olvasgattam, de annyira nem akarok végképp belemászni.
2022. jan. 22. 23:20
 9/13 A kérdező kommentje:
én is alap órajelen használom. próbáltam már húzni de 45 hz-et enged mielőtt crach-el szóvan semmi értelme.
2022. jan. 22. 23:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Mármint arra gondoltam, hogy a gyári power limittel még nem ütközik bele abba, hogy nincs elég energia ahhoz hogy tartsa a boostot.
2022. jan. 22. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!