Két monitort össze lehet kötni egymással?
Van egy monitorom, amin 2 HDMI kimenet van. Azt a monitoromat össze tudom kötni a másik monitorral és úgy rákötni a géppel?
A probléma az, hogy van egy fő monitorom, ami HDMI-s és úgy csatlakozik a videókártyára de a VGA-n már nincs hely még egy HDMI-s monitornak. Displayport csatlakozó van a VGA-n de nincs a monitoron. Így arra gondoltam a két monitort összekötöm és úgy az egyiket átvezetem a VGA-ba. Működhet?
Monitoron bemenet van, nem kimenet.
Illetve láttam már olyan monitort, amin volt kimenet is, de ez elég ritka, és jellemzően nem konzumer felhasználásra készült.
Rosszul gondoltad.
De létezik olcsó passzív hdmi to dvi átalakító..
"Így arra gondoltam a két monitort összekötöm és úgy az egyiket átvezetem a VGA-ba. Működhet?"
Nem.
"Displayport csatlakozó van a VGA-n de nincs a monitoron.
...
már nincs hely még egy HDMI-s monitornak"
Akkor kell egy Displayport-->HDMI átalakító:
#3, #4
Így van.
Neked egy DP->HDMI kábel kell és megoldódott a problémád.
Monitorokat sorba lehet fűzni, de erre csak a DP alkalmas.
Itt le van írva, hogy hogyan és mi kell hozzá: [link]
Szóval neked valószínűleg nem ez lesz a megfelelő megoldás. Nem tudom amúgy melyik monitorok támogatják (nekem DELL van és az támogatja) viszont kipróbálni még nem tudtam, mert a gép viszont nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!