Melyik pc-t vásároljam meg hardverapróról?
1. 185.000ft
Alaplap: ASUS ROG STRIX B450F GAMING II - gari, doboz
Proci: AMD Ryzen 7 3800X gari, doboz
Procihűtő: AMD gyári hűtő
Ram: Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) 3600 MHz CL17 - gari, doboz
Ház: fekete NZXT fém, 3 db ventillátorral
Táp: ASUS ROG 650W Gold Plus - gari, doboz
SSD: 256 GB SSD NVME M.2
Hdd: Samsung 1TB HDD 7200 rpm
2. 200.000ft
CPU: AMD Ryzen 7 2700X
CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 LED
Alaplap: MSI B450 Gaming Plus Max
RAM: Hyper X Predator 3200Mhz 2X16GB
SSD: NVME Samsung 970 EVO PLUS 512 GB
HDD: Seagate Barracuda 2TB 7200RPM
Ház: Cooler Master Master Box 510L
Ház ventilátor: 1db gyári valamint 4db Cooler Master Sickleflow
Tápegység: Energon 650W
Első nekem is szimpatikusabb, de mire szeretnéd használni? Dedikált vga nélkül AAA-s játékokra úgy sem lehet, akkor meg minek a 32 Gb RAM (meg amúgy is elég még a 16 GB). Viszont az elsőbe kellene SSD. HDD-n siralmas a töltési idő
Ha nem tervezed a játékot, akkor mindkettő túlzás szerintem
Első mindenképp.
A másodiknak gyengébb a procija, gyengébb az alaplap, tápegységnek gyakorlatilag nincs.
16GB RAM pedig bőven elég játékra. Szóval még az az egyetlen előnye sem kihasználható számodra.
SSD majd kell még neked, mert a 256 az nagyon karcsú. De azzal ráérsz.
"Második. Van egy GTX 1080 8GB kártyám, azt teszem bele🙂 van az elsőben ssd, 256gb NVME M.2"
JAh ok, vak vagyok:) 1080 az nem rossz kártya. Akkor is az elsőre szavazok a proci miatt, bár hosszútávon lehet, hogy a játékok kinövik a 16 GB RAM-ot, de ezt nem tudni. Olyan brutális gépigényű játékok nem igazán jönnek ki. Bár az elsőt szerintem bővíteni kellene 1 TB SSD-re, mert játékot nem igazán érdemes HDD-re telepíteni. Megőrülsz a töltési időtől. Persze te tudod, hogy mire kell a gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!