Abból lehet bármi bajom ha egy terméket nem tudok mégse megvenni Hardverapron?
Feljelent?! Jó vicc. :D
Ezzel körbe röhögnék a rendőrségnél az tuti. :D
Viszont nem szép dolog az tuti. Plusz munkát csinálsz neki.
A normális eladók ilyenkor csak vállat vonnak és eladják másnak. Nekem is kellett már visszamondanom valamit, betegség miatt. Van ilyen.
Talán jobb is, hogy nem üzletelsz azzal az eladóval, mert nagyon gyanús a reakciója.
Nekem is mondták már vissza a letárgyalt üzletet a hardvraprón. Én megköszöntem, hogy szólt és eladtam másnak. Sajnos nem vagyunk egyformák.
Mondjuk nem tudom elképzelni, hogy a rendőrségen mivel vádolna meg? Ha ezt előadja simán kiröhögik.
Jól tetted hogy szóltál, azzal meg ne foglalkozz, hogy fenyegetőzik. Nekem volt már olyan vevőm, akivel megbeszéltem a találka időpontot, nem jött el, a telefont sem vette fel.
Sőt, olyan is volt, aki megrendelte tőlem utánvéttel az árut, de nem vette át, szóval buktam a postaköltséget, plusz a termék is nálam maradt.
Ha kaptam volna egy visszajelzést, hogy bocs, de mégse, akkor máris más lenne a szájíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!