Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az RTX 3080 és 3080 ti kártyák...

Az RTX 3080 és 3080 ti kártyák közül melyik márkának a legjobb a hűtése?

Figyelt kérdés
Kérlek, ha lehet linkelj tesztet vagy videót is, nem tudok kiigazodni a sok cikk között. Köszönöm szépen!
2022. jan. 19. 16:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Bezony. És nem könnyű ám követni, mert olyan széleskörű összehasonlító tesztek nincsenek, hogy Asus + MSI + EVGA + akármi egymáshoz viszonyítva milyen eredményeket hoz.
2022. jan. 19. 21:22
 12/19 anonim ***** válasza:
22%
Az arrogáns viselkedés az meg más kérdés :D
2022. jan. 19. 21:25
 13/19 A kérdező kommentje:
Ez nem arrogáns viselkedés, hanem egyszerűen arról van szó, hogy az első, az első válaszadó nem volt képes megérteni a kérdést, és tök másra válaszolt, mint amire kellett volna. Ha ez egyedi eset lenne, szót nem szólnék, de általános jelenség. Egészen elképesztően siralmas a társadalom szellemi állapota, hogy egyszerű kérdéseket képtelenek vagytok megérteni. Megjósolom, hogy ha ez így marad, akkor semmire nem fogjátok vinni az életben. Ez pedig egy tény, és tudod miért tény ez? Mert nekem van 750 ezres VGA-m (amit még jobbra akarok cserélni), ti meg csak álmodoztok róla. Valószínűleg nem véletlenül tudok venni egy ilyen kártyát (vagy még drágábbat), hanem azért, mert használtam az eszemet az életem során, és kamatoztattam a tudásomat. Hát ennyi.
2022. jan. 19. 21:37
 14/19 A kérdező kommentje:
Miért lennék már egoista? Talán nekem kellene az összes életképtelen hülyegyereknek fizetnem a VGA-ját, aki otthon pityereg a sarokban, hogy a magas árak miatt nem tud hardvert venni? Gondolod, hogy én úgy születtem, hogy aranyból volt a járókám? Nem, kisbarátom, megdolgoztam érte, egyetemi diplomákat szereztem, azok lévén jó állást, és kábé teszek rá, hogy 150 ezer egy VGA vagy 750 ezer, mert mindkét áron meg tudom venni. Lehet utánam csinálni. Az irigy kisgyerekekről meg nem én tehetek. Azok mindig is voltak, és mindig is lesznek, inkább rinyálnak, pityeregnek, irigykednek, mint hogy tennének valamit sorsuk jobbra fordulása érdekében.
2022. jan. 19. 21:45
 15/19 anonim ***** válasza:
19%

Nem stílusom, de amekkora a képed, nesze, nem hat meg a 750k-s VGA.

[link]

2022. jan. 19. 21:51
 16/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy kit akarsz hülyének nézni. Nekem is van OTP számlám (is), annak nem ilyen az összegformátuma. Mutassam, hogy milyen valójában?

De amúgy meg rossz az irány. Nem a jó irányba haladsz, ha jobbra akarod fordítani a sorsodat.

2022. jan. 19. 22:01
 17/19 anonim ***** válasza:
67%
Nem a belépés nem belépéssel van itt a gond, hanem hogy kamu a képed.
2022. jan. 20. 18:28
 18/19 A kérdező kommentje:
Ennyi.
2022. jan. 28. 20:40
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Ja elnézést most látom a link nincs meg:

[link]

Nem netbank hanem simán csak egyenleglekérdezésre szolgáló felületük.

2022. jan. 28. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!