Melyik laptop márkának és szériának van a legjobb hűtése 1660ti, rtx2060 és rtx3060 gpu-val?
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 21:32
1/1 Katoonene válasza:
Nem tudom van-e valakinek sok géppel tapasztalata, nekem 2 intel géppel van, 9750h - 2060 ASUS ROG és 10750h - 3080 MSI GP66.
Papíron 100-105 fok amit bírnak, de szerintem 85-90 fok körül gyorsan amortálódnak ezek. Mind a kettő CPU-ja felmegy 90 fok fölé pl. egy Battlefield 5-nél, RDR 2-nél pedig a kártya 80 fok közelébe.
Én egy ilyet tettem be alájuk
és azóta 80 fok körül megy a BF5, de pl az RDR 2 ami vga igényes inkább, mint cpu, 70 fok a cpu, és 60 a kártya. Más erőforrásigényesebb játékom nincs, más példát nem tudok, max a Cod, de az gyengébb igényű.
Ha meg csak dolgozom a gépeken, be se kapcsolnak a saját ventilátoruk.
Ha játékra akarod használni, szerintem kiegészítő nélkül hosszú távon mind halott ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!