Milyen 4K-s monitort vegyek Xbox Series X hez?
Nem nagyon segítenek a magyar shopok. Nem Magyarországon élek.
Én ilyenre gondoltam. Nézzétek meg. Vagy a 4K annyira sokkal jobb?
Nincsenek ilyen monitoraim így elmondom az általános különbséget.
A legtöbb modern konzolos játékban több grafikai beállítás van. Az egyik az FPSt nyomja fel a felbontás kárára a másik pedig a felbontást az FPS kárára. Tehát ha 120fpst szeretnél ami amúgy sincs sok játékban akkor az 1440ps monitor bőven elég rá, mert nem fogják a gépek elbírni 4Kban úgy sem. Gondolom ezek olcsóbbak is. A másik pedig, hogy a 4K felbontás baromira nem jön ki 40 col (kb 100cm) képátló alatt. Ha valami gigaprofi vagy aki hozzászokott az esetleg láthatja, de őszintén ahhoz már nagyobb TVt kellene venni. Én így azt javasolnám, ha 27es méret kb a keret, hogy keress rá egy olyan monitorra ami 2560 x 1440 felbontású, legalább 120Hzes és támogatja a Freesyncet vagy hasonlót a HDR mellett. Itt egy kis infó a Variable Refresh Rateről [link]
Ez segít az Xboxnak, hogy bármilyen fps is legyen beállítva, ne essen le játék közben. Freesync, Allm, G-sync ilyesmi neveken szokott futni. Én TVn játszom így konkrét monitort nem tudok neked mondani. Ha találsz 4K monitort ami ezeket tudja és nem nagyon drága akkor csak jobb lesz. Ezt találtam még neked [link]
Xbox-hoz monitort?!
Most ez komoly?
Mi értelme a játékkonzolnak, ha nem b***ott nagy tv-n, kanapén ülve akarsz játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!