Vadonatúj, nem üzleti alaplapokon PS/2 csatlakozók vannak, miközben az ilyen perifériák évek óta erősen kifutóban vannak, ennek mi értelme?
Azok a PS/2 termékkel legyen az tíz évvel ezelőtti termék, billentyűzet, egér sokkal minőségesebbek mint ezek a "mai" USB-s olcsó kacatok.
Nem mellesleg én is PS/2-es billentyűzetet használok..
Mondjuk a VGA csatlakozó ilyen hosszú életét sem értem monitorok esetén sem. Tudom, hogy teljesen megfelel Full HD-ra is, csak vannak sokkal modernebbek is. Ezek sokkal drágábbak, azért van az olcsó monitorokon csak VGA?
PS/2-USB adapter nem lenne elég?
#4 miket?
max bizonyos lapokon ps2 re utalsz
vga t se hanyagoljak sajnos
a gond nem azzal van hogs mit tud hanem hogy nem digitalis, nem eleg tiszta a jel es nem lehet fokozni ma mar a FHD kifutoban van, nagyobb felbontasokat hasznalnak
arra meg annyira a DVI szabvany se a legjobb egy hdmi/dp vel szemben
A matekban viszont ott az emberi tényező is, hogy nem fog belőle semmit észrevenni gyakorlatilag, ha egyáltalán valóban létezik.
Amúgy meg sokkal egyszerűbb oka van: Ha addott laphoz olyan rendszert szeretnél telepíteni amiben nincs integrálva az adott laphoz USV driver, akkor azt meg tudod oldani egy PS/2-es perifériával, és a már kész rendszerre utólag tudsz USB drivereket telepíteni.
#6 igen ez a vilag legnagyobb hibaja, ezert tart ott ahol
ha jol ertem tehat a ps2 az tobb billentyu lenyomast jobban tud kezelni?
#5 Ha jobb játékra, akkor miért haltak ki a PS/2 billentyűzetek és egerek? 1-2 porosodik még a polcokon.
#6 Ezt sok mindenre lehetne mondani, olcsó szöveg érdemi vélemény helyett.
#7 Igen, egy darabig nem voltak PS/2 csatlakozók, aztán most megint elővették őket. Azt sem értem, miért csak 1 van. Lehet választani, hogy egér vagy billentyűzet.
#8 Ez utólagos magyarázatnak tűnik, amire nagyon kicsi az esély. Aki ilyen rendszert akar telepíteni, vegyen 10+ éves használt alaplapot, de ha mindenképpen új kell, 1-2 olcsó modellt lehet ezzel szállítani megszállottaknak... Nemrég hoztak ki alaplapot kb. 10 éves chipsettel, meg DDR3 memóriákat, ég a retró láz... Hiányolom a párhuzamos portokat is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!