Ez a videokártya megér ennyi pénzt?
Dehogyis, ez sem jó vétel:
De a mostani árak mellett fogjuk rá elmegy...
Vagy esetleg ennyiért 960-t is ki lehet fogni, ezek sokkal erősebbek mint a 1030.
Jelenleg nincs értelme újat venni. 30 ezerért vannak használtak ebből a fajtából. bár ez olyan puruttya, hogy sokon nincs ventilátor sem, így gaming mellett érdemes egy házventilátort ráirányítani, és akkor szépen OC-zható bármelyik (afterburner).
Tehát ez a legolcsóbb, leghitványabb videokártya, ami picit is modernnek nevezhető manapság (4K képes, VP9 és h.265 dekóder, így youtube és filmek/netflix simán megy rajta, erőlködés nélkül, ezért jelentősen jobb választás lehet, mint pl egy GTX750Ti)
Mivel alacsony fogyasztású kártya, így nincsen rajta nagyon terhelés sem... nagyon megbízhatóak. Nem nagyon tud elromlani. Ha valamiből lehet ajánlani használtat, akkor a GT1030 az az.
Úgy tudom, hogy a cryptobányászat miatt még mindig az egekben vannak a GPU árak. Használtan jobban megéri.
Figyeld hardveraprón, hogy az eladónak milyen az értékelése. Ha pozitív, akkor - elméletileg - biztonságos tőle vásárolni.
Nekem ilyen kártyám van, még 2019-ben vettem az akkori ár feléért (kb. 80 ezer forintért). Megdöbbentő, hogy tavaly 200 ezerért árulták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!