Tegnapelőtt játszottam, és mikor kiléptem a játékból egy kis idő után kikapcsolt?
Figyelt kérdés
Nemrégiben bele ment a víz, nagy nehezen megcsinálták, azóta is próbáltam nem indul be. (Asus) remelem nincs baj mert mar igyis megoltek a szuleim:((2022. jan. 12. 16:27
1/3 anonim válasza:
Mégis mire számítasz ha volt szervízben és akkor se kapcsol be?
Örülj neki ha egyáltalán csak szóval "bántalmaztak" mert ilyenekért én anno akkora katonás pofont kaptam, hogy anyám előtt már nem mertem sírni mert az is megver...
2/3 anonim válasza:
Szervizben mit mondtak?
Kis víz is okoz nagy kárt, sajnos...
Lehet h nem eri meg szervizben javitatni, mert annyiba fog kerülni mint a gép...
3/3 A kérdező kommentje:
Anyukám rárakta töltőre, és bekapcsolt. De egyáltalán nem értem hogy csinálta, mert énis ráraktam töltőre, és többszöt megnéztem hogy jól rá van téve. Mindegy, meglátjuk hogy meddig lesz jó..
2022. jan. 16. 10:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!