Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet baja a gépnek?⬇️

Lehet baja a gépnek?⬇️

Figyelt kérdés
Lesz baja a gépnek,ha 2 hete újratelepítettem,és megint újrakéne?

2022. jan. 11. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem lesz baja.

De miért kell újratelepíteni kéthetente, ha nem titok?

Én a nyáron raktam fel a jelenlegi Windowsomat, azóta is hasít, mint állat.

Azért kérdezem, hogy hátha van valamilyen megoldás a problémádra a folyamatos újratelepítgetés helyett.

A gépnek nem árt egy-két újratelepítés, de két hét után haszna sincs túl sok.

2022. jan. 11. 14:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia,sajnos kaptam egy vírust :t
2022. jan. 11. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően naponta is újratelepítgetheted akkor se lesz baja.

viszont egyetértek #1-essel mi az oka hogy újratelepíted, én személy szerint 2 éve tettem meg utoljára és még semmi gondom nem volt, azon kívül hogy elvégzem rajta a szokásos karbantartásokat.

2022. jan. 11. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Frissítetted a "vírus adatbázisodat", hogy 2 hét után újra kell(ene) telepíteni a gépet? :)

Nem, különben nem árt neki, de miért van rá szükség, hogy egy friss rendszert újratelepítsd?

2022. jan. 11. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, akkor nincs más hátra, mint előre! :)

Mit "kaptál be"?

2022. jan. 11. 14:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem egy ócska vírus,én így döntöttem,mindenkinek köszönöm a segítséget és a gyors választ. .!
2022. jan. 11. 14:43
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Baja nem lesz, sőt gyorsabb lesz. Pl én havonta húzom újra 8.1-et mert 1 giga memóriám van csak, és a hdd miatt is belassul a rendszer (főleg ha sok programot telepítek rá). Havonta újrahúzom. Az első 2 hétben a leggyorsabb, aztán még használható 2-3 hétig, de egyre lassabb. Miután újra van telepítve, pedig megint gyors lesz.
2022. jan. 11. 15:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne keresgélj rá olyasmikre amikre nem kellene, és ha találsz is valamit, soha, semmit ne tölts le. Még kamu médialejátszót sem, mert az vírus. :D
2022. jan. 11. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Énnekem arch telepítés alatt, volt h kb 3 4x teljesen elölről kezdtem :D semmi baja nem lesz egyébként :)
2022. jan. 11. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!