Yuda kérdése:
Miért kapcsol ki a DELL laptopom csak öt perc után?
Figyelt kérdés
Telepítettem már többször asztali gépet,de a laptop még új számomra- mellékelek egy képet,amire tippelek,de lehet egész más helyen kell keresgéljek - segítséget kérnék hol és mit kell beállítsak, mert úgy tűnik alapbeállításon ez van. [link] 2010. szept. 8. 17:53
1/8 anonim válasza:
Igen valahol ott lesz a megoldás.Fig a laptop biztos hogy kikapcsol?? :D Mert a képből kiderül hogy 5 perc után a monitor kikapcsol pl vinyók is, azaz a gép tetszhalott lesz, de pár másodperc alatt ilyenkor fel tud ébreni, ugyanabban az állapotban hagyva mindent ahogy hagytad.Ha tényleg kikapcsol, akkor iis valami enegiagazdálkodós dolog miatt van sztem.
2/8 A kérdező kommentje:
A gép pár perc múlva teljesen kikapcsol -leáll,most telepítettem és még látod le se mértem -de a problémám,hogy nem a megszokott módon azonnal leáll,hanem eltűnik a tálca -látszik az asztali kép,olyankor semmire nem reagál -szóval készül a leállásra de van az 10 perc is mire odaér-és nem tudom mit kell beállítsak-ez nekem szokatlan.
2010. szept. 8. 18:08
3/8 anonim válasza:
Nem melegszik tul?
mer a haverom DELL laptopja rohatt forro uzemi homersekletu volt gyarilag is..
4/8 anonim válasza:
DELL laptopok nem arról ismertek hogy túlmelegedjenek, vagy bármi más bajuk legyen.. :) Bocsi konkrétabban nem tudok, szoftveres hiba lesz szerintem.
5/8 A kérdező kommentje:
Most telepítettem újra az egész rendszert-egyelőre még kizárnám a szofverhibát.
2010. szept. 8. 21:46
6/8 anonim válasza:
Ezt az allitasodat megcafolnam.
Mivel rengeteg melegedesi gondokkal kuzdo DELL laptoprol hallottam ,es lattam mar..
Ezert vetettem fel ezt a lehetseges problemat is..
7/8 anonim válasza:
Szerintem ne zárd ki a softwares gondot, ha van egy program is amit már feltelepítettél, vagy csatlakoztattál akár egy pendrive-ot is.
8/8 A kérdező kommentje:
oké-igaz lehetne a szoftveres probléma,ha nem ugyanazokat a progikat használnám gond nélkül régóta -elég konzervatív vagyok etéren,amíg megfelel egy progi,nem cserélek csak azért,mert frissebb.
2010. szept. 9. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!