Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire biztonságos előre...

Mennyire biztonságos előre fizetni egy webshopnak utánvét helyett?

Figyelt kérdés
Eddig mindig utánvéttel fizettem, de nem igazán szeretem mert pénzt kell felvennem és gondoltam lehetne előre online fizetni is, de félek hogy akkor nem kerül kiszállításra áru mert úgy van vele hogy már fizettem ráér a dolog stb

2022. jan. 10. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Elsőre nem fizetnék így, de ha rendesen szállít mindig és sértetlenül, akkor nincs gond. Ami miatt jobb, ha nincs jó átvételi pontos lehetőség, stb, akkor az előre fizetés nekem azért jobb,mert akkor a kolléga csak átveszi, ha éppen nem tudok ott lenni az irodában.

Ha nem kerül kiszállításra akkor azért lehet reklamálni, de ilyet, mindig csak regisztrációs oldalon és nyilván meg kell őrizni a doksikat.

2022. jan. 10. 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Most komolyan az a bajod hogy elkel menni az automatához és ki kell venni a pénzt ? öcsém mikor először láttam a WALL.E-t azt hittem hogy még kell neki egy 100-150 év hogy az emberek olyanok legyenek mint a filmben hát baszki ennél nagyobbat nem is tévedhetem volna úgy néz ki elég volt neki 14 év is.
2022. jan. 10. 15:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha megbízható bold, akkor sima ügy. Tehát az ilyen 2 értékeléssel rendelkező szlovák céges gsm shopnak azért nem utalnák előre semmit.

A lényeg az, hogy magyar cég legyen, sok értékeléssel (árukeresőn találsz értékelést)

2022. jan. 10. 16:05
 4/9 A kérdező kommentje:
maradok készpénznél
2022. jan. 10. 16:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig online fizetek. Nem kell putri helyeken vásárolni és nincs gond.
2022. jan. 10. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Szinte mindig előre fizetek, sosem volt még problémám belőle. Amúgy a legtöbb futárnál lehet kártyával is fizetni.
2022. jan. 10. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
én normális magánszemélynek is elküldöm online előre a pénzt előre, így nincs utánvét költség
2022. jan. 10. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

jelenlegi helyzeteddel, nem csak el kell menned az automatához, nem csak az idő hanem a kp felvételnek is van azért egy jelentősen észrevehető díja

erre rájön az utánvét kezelési költsége, ami 890 ft most az egyik neves futárcégnél

4-5 ilyen manőver alatt már kis értékű csomagoknál elköltöttél 4-5 000 ft-ot bizalmatlanságra

2022. jan. 10. 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Amúgy jó köztes megoldás, ha van a csomagautomata.
2022. jan. 11. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!