Gyors kötöző helyett fém drótot használhatok pc-ben kábelvezetés rögzítésre?
Azért a drótot nem ajánlanám. Ha már nem akarsz gyors kötözőzni, akkor inkább vegyél egy ilyet...
Pár száz forint, elég hosszú... le vágod ilyen 10-15 centis darabokra, vagy amilyenre szeretnéd, ki szeded belőle azt a 8 szálat ami a kábelben van és már is van kötöződ, amit gyorsan le tudsz cserélni ha úgy van. Lehet parasztos, de szerintem teljesen vállalható.
Ilyet vegyél: [link]
Tépőzáras, mint amilyen a laptopok töltöjén szokott lenni. Akkora darabokat vágsz, amekkorákat akarsz, és ez biztosan nem sérti fel a kábelt, nem okoz zárlatot...
16m, egy életre elég, de lehet hogy találsz rövidebbet is.
Vannak ezek a tépőzárasak, én is ajánlom, ha van hrly hozzá.
Amúgy meg a kábelek a csomagolásukban műanyag burkos dróttal szokták kötözni, azt ajánlom
Lehet így kapni szépen feltekerve, vágócuclival akár. De sima konyhai ollóval is lehet vágni... fogalmam sincs milyen néven találod meg ezt a fajtát, nekem nem akarja kiadni a google
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!