Egy bizonyos oldalról tervezek számítógépet vásárolni , a kérdésem annyi lenne , hogy ez az oldal mennyire megbízható és , hogy mennyire lehúzás / túlárazott esetleg ? Info lent.
Erről az oldalról , mindennel együtt ami nekem kell(ami egész sok , operációs rendszer , monitor , billentyűzet és telepítés) olyan 320k körül van az egész , ami nagyából a keretem teteje és ez , legalábbis nekem egész korrektnek tűnt. Viszont, mivel nem értek ehhez túlságosan gondoltam megkérdezem itt. Itt a link : [link]
Esetleg tippek hasonló kerettel jók lennének ha ezzel gond van. Lehetőleg valami használhatót preferálnék , amin viszonylag új játékok elmennek legalább minimum grafikán.
Ezért akciósan 238kt kérnek?
Hát van bőr a képükön.
Alaplap: ASUS B85M-e
Processzor: Intel Core i7-4790 4x4,0GHz
Memória: 16GB 1600Mhz DDR3
HDD helyett 500GB SSD
Videokártya: nVidia GeForce GT1030 4GB
Az operációs rendszert ne ott vedd meg, 4-5000 forintért lehet venni windowst, de ha nem aktiváblod azonnal akkor sincs semmi gond!
A 1030-as videókártyát ma már az integráltak is leverik...
Ez jobb gép mint amit linkeltél:
210ezer és még marad bőven monitorra, billentyűzetre.
meg az ssd-ről, memóriáról sincs semmi hogy milyen gyártmány, típus, stb...
ez k. nagy lehúzás
ne vedd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!