Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek örülni fog a...

Szerintetek örülni fog a férjem ennek a játékkonzolnak?

Figyelt kérdés

Évforduló alkalmából lepem meg pontosabban egy xbox series játékgéppel. Lehet hogy bénán hangzik de az alábbi szempontok alapján vettem neki, de ha tévedek márpedig az előfordulhat akkor javítsatok ki.

Mivel a tévénk a matrica szerint full hd az alapján a boltban ezt a kisebb konzolt ajánlották mivel ez is bőven megteszi. Továbbá lemezes játéka nem volt a régi xbox-án (talán one x) hanem valami szezonbérletre szokott előfizetni és csomagban van egy csomó játék. És úgy gondolom akkor a lemez olvasó se volt szükséges annyira. Viszont ránézésre nagyon kicsi ez a gép remélem tudásban gyorsaságban jobb lesz mint az előző.

Mielőtt valaki rosszat gondolna a férjem nem non-stop játszik viszont néha jól esik neki is kikapcsolódni hétvégén ha éppen a fiúnk az edzésen van éppen pl :))

2022. jan. 9. 00:08
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam xbox series s a neve a gépnek.
2022. jan. 9. 00:09
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha nincs "története" ezekkel a konzolokkal, akkor lehet mind1 lenne, de én még így is azt mondom, hogy PS5-öt vegyél neki. Most már bárhonnan meg lehet rendelni mert lecsengett az őrület. Visszafelé kompatibilis az összes játékkal, tehát tök jó.

Ha egy kicsit is kockább volt régen, akkor nem is kérdés, hogy PS5. Az Xbox sajnos egy keleteurópára eresztett termék aminek konkrétan semmi értelme nincs, mert minden xboxos játékot tudsz játszani gépen is, főleg, hogy már van game pass is.

PS5! Az exkluzívok miatt.

2022. jan. 9. 00:15
 3/18 A kérdező kommentje:
Nincs játékra kihegyezett számítógépünk csak két dell márkájú laptop amit munkára használunk vagy éppen a tévére kötjük
2022. jan. 9. 00:19
 4/18 anonim ***** válasza:
8%
mindenképpen playstation legyen. 10+x okból.
2022. jan. 9. 00:21
 5/18 anonim ***** válasza:
98%

Megjöttek a PS FanBoyok :)

Mindenek elött, irigylésre méltó hogy így odafigyelsz a férjedre!

Másodszor, a Series S egy nagyon jó kis gép, a konzolok közül az árkategóriájában a legjobb. Kiváló váltás lehet One-ról, röviden szerintem nagyon fog örülni, persze csak ha érdekli ilyen szinten a játék, de gondolom nem alaptalanul vetődött fel benned a kérdés :)

2022. jan. 9. 00:41
 6/18 anonim válasza:
67%
Én is a PS5-re voksolnék...HA LENNE!
2022. jan. 9. 01:03
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen jó az XBox. Biztos örülni fog neki. Bár a játékok nem olcsók rá, de végül is más játékkonzolokra sem.
2022. jan. 9. 02:20
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

PS5 az éppenséggel 200 ezer forint másodkézből. Boltból megvéve meg 1 év sorbanállás... 😃

Nyilván Xboxból is menőbb a Series X, de ha az ember nem használja ki az előnyeit (4K 120 fps), akkor bőven elég a Series S is.

Egyetlen igazán értelmes előnye van az SX-nek amúgy, hogy az lemezes, tehát egyszerű olcsó használt játékokat adni-venni hozzá.

2022. jan. 9. 07:16
 9/18 A kérdező kommentje:
Volt neki egy PS4 Slim konzola de arra csak olyan játékokat vásárolt amik kizárólag arra jelentek meg.
2022. jan. 9. 08:25
 10/18 anonim ***** válasza:
Series S a legjobb választás. Nem vagyok Xbox fan, akkor nem lenne PS4 pro-m, meg Xbox one s-em. Próbáltam már series S-t, PS 5-öt is, nekem nem adott egy 4k tévén annyi pluszt, hogy megérje. Oké, kicsit jobban megbirkózott a PS 1-2 nagyobb címmel, de az X változat is ugyanolyan jól kellene vigye a nagyobb címeket is, mint a PS 5. Én tervezek beújítani, keretén lenne még bőven, de nem ad annyi pluszt.
2022. jan. 9. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!