Milyen játékkonzolom lehetett? több lenn
Figyelt kérdés
Tehát még régen (2000-2001-ben) kaptam szüleimtől egy konzolt, tudom hogy nem nintendó, mert az ugye szürke kazettás volt, ez meg sárga. Ennek a konzolnak a neve érdekelne, a szine fehér vagy szürkés lehetett, és középen kellett beletenni a kazettát2021. szept. 28. 20:03
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg valamilyen kínai hamisítvány játékkonzol lehetett. Ezeknek a sárga kazettái árulták nálunk a piacon. Rengetegféle konzol volt, ami külsőre valamelyik nagy márka dobozát másolta, sega, nintendo, ps1 kinézetét de mind ezekkel a sárga kazettákkal mentek. Nem tudom hogy ennek volt-e valami külön neve még.
2/5 anonim válasza:
Az eredeti neve: NINTENDO FAMICOM
De nagyon sokan a kínai FAMICLONE-hoz jutottunk hozzá, amit csak "sárga kazettás nintendónak" hívott mindenki.
3/5 anonim válasza:
A Famicom és a NES teljes egészében ugyan az a hardver, a kazetták is kompatibilisak, ha szerzel hozzá átalakítót. Sőt, egyes korai NES játékok belsejében egy átalakítóval van a sárga kazetták belseje.
5/5 anonim válasza:
#4 Famiclone.
Kínai FAMICOM klón, innen a neve.
Rengeteg alakban jelent meg, PS-ektől kezdve de még X-Box "alakút" is láttam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!