Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Micro atx vs ATX? Méreten...

Micro atx vs ATX? Méreten kivül van külömbség?

Figyelt kérdés

teljesitmény? tuningolhatóság ilyesmi..

azt tudom h a micro atx be van integrált vga meg ált. 2 ram slot

2010. szept. 8. 14:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
és ez okozhat alaplap halált is? ha van msn-ed írd már le mert lenne akkor pár kérdésem :)
2010. szept. 8. 18:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Az alaplap nem, a proci viszont igen. Írj privátot, és ott megadhatom az msn-em. Itt nem akarom kiírni. :P
2010. szept. 8. 19:37
 13/14 Jovanny ***** válasza:
16:21 Ok, nem tetszik a példám... Lingvinbe én is sokat járok, tudom, hogy mit tudnak szerezni, és mit nem, az utóbbira is volt már pár példa, többek közt normál ATX alaplappal kapcsolatban. Lehet, hogy Én támasztottam nagy igényeket, de szerintem nem. Nem változtat a tényen, hogy ők a legjobbak Kecskeméten. Mindegy is, kár ezen vitatkozni, szerintem egyre inkább a gyík mATX felé megy el a piac, amit sajnálok. Ha Neked más a véleményed, azt tiszteletben tartom, csak a saját tapasztalatom tudom leírni.
2010. szept. 8. 20:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha több mATX-es lapot adnak ki, mint régebben az nem gáz szerintem, mert nem vettem észre, hogy ez az ATX-esek kárára történne.

Az egyébként tuti, hogy Kecskeméten ők a legjobbak, de én akkoris leszoktam róluk, mert utóbbi időkben már napokat kellett volna várni mindenre (na persze ha egyáltalán tudtak volna hozni), szóval szerintem egy ilyen bolt tapasztalataira vagy árlistájára nem érdemes alapozni. Ha mondjuk az iPon vagy a PCX nyilatkozá vagy maguk a gyártók, hogy ők sokkal több mATX-es gépet adnak és a jövőben inkább erre koncentrálnak, akkor lehetne esetleg aggódni.

2010. szept. 8. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!