Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem kapok "értesítést"...

Miért nem kapok "értesítést" a funkciógombok ki/be kapcsolásakor?

Figyelt kérdés

Van egy Msi laptopom amit nem rég windows 11 home-ról, 11 pro-ra változtattam. Korábban amikor megnyomtam egy funkciógombot középen egy másodpercre felugrott egy ikon ami jelezte, hogy mit csináltam. Például ha a mikrofont kapcsoltam ki, felugrott a mikrofonikon áthúzva.

Amióta újra lett telepítve a gépem ez megszűnt. A funkciógombok működnek hiánytalanul de ez a kis ablak nem ugrik fel.

Mi lehet a baj? Hogyan lehetne visszahozni ezeket az ablakokat/értesítéseket?

2022. jan. 7. 18:54
 1/8 CspCsj ***** válasza:

Gyárilag telepített rendszer tartalmazza a laptopgyártó külön programjait, amik ilyesmire valók. (illetve ha Win10-ről frissítettél Win11-re, akkor is megmaradhattak, de tiszta telepítésnél általában kézzel kell utólag hozzáadni)

Az MSI támogatási weboldaláról valószínűleg letölthető a modellnek megfelelő driver/utility program.

Pl. MSI System Control Manager, MSI Dragon Center stb.

Vagy akár a Microsoft Áruházban is rákereshetsz.

2022. jan. 7. 20:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Az ehhez való programot megtaláltam, de ebben nincs ilyen beállítási opció sajnos.
2022. jan. 7. 20:27
 3/8 CspCsj ***** válasza:
Mi a pontos laptop modell?
2022. jan. 7. 20:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Msi Moder 15 A5M
2022. jan. 7. 20:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Megoldódott a helyzet.

Külföldi fórumon többen is panaszkodtak erre a hibára és a Microsoft később ki is javította ezt.

Telepítettem egy újabb build számú windows 11-et és nálam is megoldódott a probléma.

2022. jan. 7. 21:11
 6/8 CspCsj ***** válasza:

Ahogy látom ez friss probléma:

[link]

Remélhetőleg rövidesen kiad az MSI egy javítást/frissítést.

2022. jan. 7. 21:17
 7/8 CspCsj ***** válasza:

Látom megoldódott.

Szuper!

(mondjuk ezért is nem ajánlom még senkinek a Win11-et)

2022. jan. 7. 21:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2022. jan. 7. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!