Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lett hirtelen ennyire...

Mitől lett hirtelen ennyire hangos a laptopom?

Figyelt kérdés

Nagyjából egy éves Asus Vivobook S14 S433-ról van szó, semmi baja nem volt eddig, szinte hangtalanul működött, ma este még minden rendben volt vele, majd 1-2 órával később mikor bekapcsoltam borzalmasan hangosan elkezdett pörögni a ventillátora, de annyira hhangosan, hogy konkrétan zavaró és idegesítő. Ami azért fura, mert a korábbi, 5-6 éves laptopom most sem ennyire hangos.

Nem lassult be, nem akad, ugyanolyan minden rajta, de én nem tudom mi történt vele az elmúlt 2 órában, hogy hirtelen így felpörgött a ventillátor, olyan mintha egy tál forró víz mellett lennék, annyira hangos.

2022. jan. 6. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Az egyik verzió, hogy beszedtél pl valami bányász progit és az terhelé a vga-t pl, azt is hűteni kell, a másik meg hogy kezd megszorulni a venti.
2022. jan. 6. 23:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Könnyen kiderítheő, hogy hardveres, vagy szoftveres a baj. Indíts el egy live linuxot és ha ott is pörög a ventilátor, akkor herdver, ha ott csendes, akkor szoftver probléma.
2022. jan. 7. 07:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Minek túlbonyolítani? Ennyi erővel elég ha belép BIOS-ba, aztán ott hallgatja, hogy ott van-e hangja.Ha ott is van akkor venti kezd szétmenni, ha ott nincs akkor szoftveres terhelés.
2022. jan. 7. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!