A rossz tápegység kinyírhatja az egeremet?
Sziasztok!
Csak érdekelne, hogy technikailag ez lehetséges-e. Azt hiszem ez velem megtörtént, illetve én erre tippelek. A tápegységem kábele nagyon lazán csatlakozott bele magába a tápegységbe, mindig kilazult és hát mikor a gép mozgatva lett, akkor ilyen elektromos hangokat adott, mintha szikrázott volna stb... de ha nem volt mozgatva semmi nem volt, amúgy nekem erre azt mondták, hogy ez nem gáz és jól van az úgy..... :( Szóval ilyen kontakthiábnak tűnt.
Aztán mikor utoljára bekapcsoltam akkor már bekapcsolásnál (mozdítás nélkül) is ezt a hangot adta ki és hát eléggé megijedtem. Gondoltam kikapcsolom, áramtalanítom és újradugom a kábelt, hogy szorosabban legyen benne és akkor jó lesz. El is indult sercegés nélkül, a rendszer is betöltött viszont az egerem nem mozgott. Oké kihúztam és mikor visszadugtam az usb protjába, akkor ez a sercegő hang az usb portból és fentről is jött.... ezután fogtam és szépen kikapcsoltam a billentyűzettel az egészet, igazából sikerült egy normális kikapcsolást csinálni a rendszeren. A billentyűzetnek meg látszólag msnak nem lett baja....remélem. Égett nyomot nem láttam sehol a gépben se.
Az egeret kipróbáltam a laptopomon, ott is csak világított, de nem mozgott szóval használhatatlan lett. Persze nem akartam kísérletezni vele, mert szerintem elindulna a gép normálisan, de nem akarom addig húzni, hogy véletlen más is zárlatot kapjon vagy minek nevezzem ezt. Szóval most egy új tápegységet veszek és azzal fogom bekapcsolni.
Esetleg van valami tapasztalatotok ilyesmivel? Eddig bárkit kérdeztem mindenki furcsának találta, hogy ez nyírta volna ki az egeret, na de ekkora véletlen sincs értitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!