Milyen gépházat ajánlanátok egy micro atx alaplaphoz, ami jól szellőzik?
Ha megfelel az átlagos ATX ház is, akkor bármilyet, aminél elől 3x120mm ventilátor van (vagy 2x140mm)
Ha minél kisebb kell, akkor gondban vagyok, illetve akkor jó lenne tudni a pontos méretet (nem minden mATX lap egyforma)
Most így google első találat... „smallest matx case”
Q300L-nek néztem utána korábban, amikor házat keresgéltem. szarul szellőzik (nyilván ez javítható néhány ventivel), szerintem béna a plexi, és csúnya helyen van a táp.
Viszont átszerelhető baloldalra is (fejtetőre állítható), ami jól mutat és kényelmes (felrakhatod az asztalra, mégsem lesz útban az egérnek). És baromi olcsó a versenytársakhoz képest. Sőt, van egy olyan változata, amihez tápegységet is adnak. 20 ezer. Nos, ezt a tápot ne használd, de kb 12-14 ezerért el tudod adni, így gyakorlatilag 6-8 ezer+munka a költsége a Q300L-nek.
(Tápegységnél amúgy a hangjára panaszkodnak, és amúgy is max integrált grafikás gépekhez javasolt a minősége miatt, hiába 600W)
Q500L ugyanekkora, ugyanígy néz ki, abban máshol van a táp, így szebb és befér ATX alaplap is, azaz kitöltetlen marad egy csomó tér, és táp nélkül kerül 20 ezerbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!