Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépházat ajánlanátok...

Milyen gépházat ajánlanátok egy micro atx alaplaphoz, ami jól szellőzik?

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért rákérdezek, de mikro gépházat is akarsz? :) mert nagy atx házakba is sok esetbe már rakható micro atx alaplap.
2022. jan. 6. 13:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendes gépházat, amihez majd akar kesobb passzolni is fog egy normal meretu alaplap.
2022. jan. 6. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha megfelel az átlagos ATX ház is, akkor bármilyet, aminél elől 3x120mm ventilátor van (vagy 2x140mm)

Ha minél kisebb kell, akkor gondban vagyok, illetve akkor jó lenne tudni a pontos méretet (nem minden mATX lap egyforma)

Most így google első találat... „smallest matx case”

[link]

Q300L-nek néztem utána korábban, amikor házat keresgéltem. szarul szellőzik (nyilván ez javítható néhány ventivel), szerintem béna a plexi, és csúnya helyen van a táp.

Viszont átszerelhető baloldalra is (fejtetőre állítható), ami jól mutat és kényelmes (felrakhatod az asztalra, mégsem lesz útban az egérnek). És baromi olcsó a versenytársakhoz képest. Sőt, van egy olyan változata, amihez tápegységet is adnak. 20 ezer. Nos, ezt a tápot ne használd, de kb 12-14 ezerért el tudod adni, így gyakorlatilag 6-8 ezer+munka a költsége a Q300L-nek.

(Tápegységnél amúgy a hangjára panaszkodnak, és amúgy is max integrált grafikás gépekhez javasolt a minősége miatt, hiába 600W)

Q500L ugyanekkora, ugyanígy néz ki, abban máshol van a táp, így szebb és befér ATX alaplap is, azaz kitöltetlen marad egy csomó tér, és táp nélkül kerül 20 ezerbe.

2022. jan. 6. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ohh, franc, akkor hiába írtam le a regényemet 🤣 mikor belekezdtem még nem volt meg ez az infó. Akkor első mondatom elég.
2022. jan. 6. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:

DEEPCOOL MATREXX 55 MESH

[link]

2022. jan. 6. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!