Samsung S24F350F monitorom képe sárgás, a fehér nem fehér. Ez normális vagy lehet valami technikai probléma?
A monitoromon alapbeállításon van minden, fényerő max.
Képszerkesztésnél vettem észre, hogy a laptop képéhez képest sokkal sötétebb, sárgásabb az monitor képe, a fehér nagyon messze van a hófehértől. Inkább mint a régen mosott nyári párnahuzat:D Összehasonlítottam a régebbi Samsung-monitorom képével, ahhoz képest is tök sárga. A régi monitor és a laptop képernyője között nem sok különbség van.
A laptopomról próbáltam mindkét monitort, de különböző kábelekkel.
Alapból ilyen sárga ennek az S24F350F monitornak a képe, ez egy ilyen széria, vagy valami probléma léphetett fel?
Képszerkesztéshez használnám, azért lenne fontos.
Elég gyatra fényereje van, de alapvetően egy IPS panel (PLS), ami színekben jó kell legyen. Beállítással vacakolj, állítsd hidegre a színhőmérsékletet.
Esetleg driverben kutakodj, hátha ott van elállítva valami.
A régi monitoromnak egyébként ugyanennyi a fényereje, megnéztem, az mégsem sárgás :|
Egyébként egyáltalán nem kellemetlen, csak képszerkesztgetésnél ugye nem jó, hogy megszerkesztem, aztán mindenhol máshol sokkal fakóbb, mert ugye az én monitorom jó kis telített mély sárgás.
Nem, nincs.
De az ötlet jó volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!