Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GPU-t hogy pasztázzam? Még...

Lambo96 kérdése:

GPU-t hogy pasztázzam? Még sose csináltam.

Figyelt kérdés
Van 1 ATi Radeon X1600 pro videókártyám és már 3 éve vagy több hogy megvan.A hőmérséklete 70 foknál van és mondták mások is hogy pasztázzam újra.Csak azt nem tudom hogyan csináljam.Lécci segítsetek
2010. szept. 7. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Ugyebár ottvan rajta egy hűtő egység. Azt finoman szedd le (vigyázz mert csavar vagy az a műanyag g*ci fogja).

Miután levetted ott lesz egy nagy chip alatta. Arra kend rá a pasztát, majd szereld össze.

2010. szept. 7. 19:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Találtam egy képet: [link] így kenjem rá vagy a közepére is?
2010. szept. 7. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fontos, de ha egy kicsi megy rá az sem árt.
2010. szept. 7. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Annyit segít ha oda is kensz, hogy jobban érintkezik a két lap. Ergo, jobb a hőleadás.
2010. szept. 7. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak a fekete helyre kell kenni ami érintkezik a hűtővel.
2010. szept. 7. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:

1 Leszeded a hűttést valahogy

2 Leszded a régi pasztát " http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

3 A közepére nyomsz egy mogyorónyit úgy hogy lehető legkevesseb menjen le róla de mindenhol elég vastag legyen hogy érintkezzen a bordával (ha egy kicsit mellémegy nem bajj de az ezüstpaszta ne fedje be az egyéb alkatrészeket)

4 hűtő viszaszerel

2010. szept. 7. 21:40
 7/9 P.O.C. ***** válasza:

Vegyél inkább egy normálisabb hűtőt, pl. egy Arctic Cooling Accelero L2 Pro -t. Nem drága, tuti hogy 40 °C környékén tartja majd a kártyát:

[link]

Ráadásul előpasztázott, így nem kell külön azt sem venned. Csak alaposan le kell takarítani az előző paszta maradványait a GPU -ról. Jár hozzá öntapadó RAM süni is. ;)

2010. szept. 8. 12:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor a fekete helyre,vagyis az ATi feliratosra nyomjam?a pasztát
2010. szept. 10. 12:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, csak az a része fűt, ill. érintkezik a bordával, tehát azt kell pasztáznod.
2010. szept. 10. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!