Jó laptopnak számít ez még? Netezésre, filmezésre, youtube meg netflix... hasonlókra jó még?
i5-2520M CPU 2,50GHz
16GB DDR3 memória
250GB Patriot Burst SSD
Intel HD Graphics 3000
Windows 7 Professional
Dell Latitude E6520 típusú laptop
i7 2720QM / 16GB RAM / GTX770M / 1080p / SATA SSD
Egy ilyen konfig is "röhög" a Full-HD 60 FPS YouTube videókon, szóval az, hogy ne bírná egy 2.gen, nettó baromság.
Sőt, tovább megyek.
Haveromnak egy 2.gen i3 / 4GB RAM / nemtommilyen intel videokártya / HDD (nincs SSD benne)
Igaz, hogy lassú, de böngészgetésre még mindig megfelel
#11: persze hogy röhög a youtube videókon, ott van benne a GTX770M hardveres NVENC és NVDEC támogatással. A kérdésben szereplő gépben ( a leírás szerint ) nincs hardveres videódekódolást támogató videókártya...
Ti elolvassátok mire válaszoltok?
ez papírforma
én vagyok a thinkpados
az összes videó tökéletesen fut, amit nézni akarok
minden igényemet kielégíti
nem tudom mekkora a processzor terhelés, majd megnézem, de őszintén nem annyira érdekel, ameddig kifogástalanul működik
egyébként szerintem az összes videó, film 24 FPS-el fut
A filmek 24 fps-esek, a youtube viszont már 30 és ahogy írták 60.
Téged nem érdekel a processzorterhelés ez oké, de mi van akkor ha ő megveszi azt és szét fogja bszni az ideg a processzorterhelés miatti hangos hűtés miatt? Majd azt mondjuk neki: ja ez ilyen.. ?
Mondom, nekem is lejátszotta az i3-380 a H264 24fps FHD-t, csak épp majd 100% volt közben a CPU használat. Ugyanez egy Haswellen ment volna 2% CPU terhelés mellett passzív hűtéssel.
Egyik ismerősömnek a következő konfigja van (LAPTOP)
-AMD Turion X2 nem tudom pontosan, 1800 Mhz talán (2 magos)
-4 GB DDR-2 RAM
-250GB SATA SSD
-AMD Radeon 3200 IGP (Ezeknél még az alaplapra volt integrálva, nem a prociba, de ugyanúgy a RAM-ot használta)
És egyáltalán nem "fő meg" a proci, bármennyi YouTube videót is nézzen meg rajta az illető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!