Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől indul újra a számítógép?

Mitől indul újra a számítógép?

Figyelt kérdés
Teljesen random időközönkénk újraindul a gép mindegy mit csinálok rajta játszok vagy csak netezek... A másik verzió hogy elmegy a kép, olyan mintha kikapcsolna a monitor de a ventik mennek a videókártya világít de se kép se hang. Nagyon idegesítő hogy sehol nem tudom nyomon követni mitől lehet. Nemrég alaplap és vidikártya csere volt benne, DE előtte pár héttel kezdte ezeket a hibákat produkálni. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!

#PC #kép #újraindulás #ideg megesz
2021. dec. 27. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Leginkább csak cserélgetéssel lehet kideríteni, de legtöbbször a táp vagy az alaplap szokott lenni a hibás. De könnyen lehet a videókártya is. Memóriát mondjuk le lehet tesztelni. A processzor ritkán szokott rossz lenni.
2021. dec. 27. 20:16
 2/6 A kérdező kommentje:
A az alaplap proci vidikártya csere előtt kezdődött a hiba szóval azok nem lehetnek rosszak szerintem. Hogy lehet letesztelni a memóriát?
2021. dec. 27. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Memtest.
2021. dec. 27. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Memtest 86 a memóriáknak illetve

HD Sentinellel nézz rá a háttértárakra.

Én épp a hétvégén vittem egy rokonnak gépet karácsony alkalmából, és ugye a korábbi hdd-je költözött volna az új gépbe... hát csak egy adatmentés erejéig kellett, mert kiderült, hogy szar. Panaszkodott korábban, hogy fagyogat a gépe, és hasonlók. Hát legalább meglett az oka.

2021. dec. 28. 11:40
 5/6 A kérdező kommentje:

SSD-re van rakva a rendszer, egy 500gb hdd is van benne. Ma a windowst újraraktam a gép segítségével (mert már a youtube nézésnél is K.O volt, teljes adattörlés plusz rendszer visszaállítás) de semmi, ugyan úgy elmegy a kép miközben pl. játszom.

A ventik felpörögnek és kakukk..

2021. dec. 31. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Videokártya... arra gyanakszom. DE lehet alaplap is. El kell vinned szerelőhöz.
2021. dec. 31. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!