Szerintetek külső merevlemezt, vagy belső HDD-ét mobil rackba érdemesebb meg venni?
Figyelt kérdés
Nézegettem mind a kettőt. A külső merev lemez egy kicsit drágább mint ha ugyanakkorát vennék mobil rack-kal Például a 4TB kölső.36000FT. [link]
És a rack-kal 4TB-os 28000FT. és + a rack. [link] és a rack. [link]
2021. dec. 21. 16:09
1/5 anonim válasza:
Rack, szerintem. Cserélhető, ha gond van a HDD-vel.
2/5 anonim válasza:
Én - a szerelhetőség és az alumínium fémház miatt - az utóbbira szavaznék.
3/5 anonim válasza:
Azért, ha a 4TB-os HDD elszáll, az nem öröm. Több kisebbet vennék.
4/5 anonim válasza:
Belső + rack. A külsőnél sokszor még a SATA csatiig sem tudod visszabontani, mert speciális alaplapot használnak. Jártam már egy egy halott külsővel, nem tudtam miatta adatot menteni. Ha meg tönkremegy a mostani, akkor a rack már megvan, és sokkal olcsóbb egy új belsőt venni. Amit ha kell nyugodtan át tudsz tenni másik rack-ba, vagy akár laptopba, ha azt hozná a sors.
5/5 anonim válasza:
A rack az egészen más. Ez usb-s külső merevlemez ház.
És olcsóbb ha te magad építed be az általad választott HDD-t az általad választott házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!