Mi a véleményetek a rx6600 videokártyákról?
Tudom nem a legjobbkor,de vennem kellene egy vga-t mert az enyém tönkre ment,egy arany középutat akarok megcélozni.
Ahogy laikusként nézegetem a neten,talán ez lenne az, 210 ért 3 év M.O-i garival tudnák venni egy sapphire-kártyát,mit gondoltok,ha már muszáj akkor ez "jó döntés" lenne?
Bocs mint írtam laikus vagyok.
Elöbb utóbb szertnék majd egy ilyen monitort:Samsung Odyssey G7 C32G75TQSR Monitor ez ugye 2560 x 1440 ezen a monitoron a Far Cry 6 jó lehet?
kb 250-et szánok erre,nem baj ha használt csak garancia legyen,lehetőleg gyári vagy bolti és Magyarországi minimum 1 év,250-ből lenne ennél jobb opció?
már 2 hete folyamatosan csak ezeket nézem a neteten..nagyon megköszönném a segítő válaszokat.
Ilyen áron szerintem teljesen jó vétel ez ma.
1440p-re is elég FC6-hoz. Ez egy single player játék, nem kell 120+fps. 60 körül van ultrán, az meg jó. Ha kicsit többet akarsz, akkor meg ott az FSR, ami napról napra tanul, és minden driver frissítéssel egyre jobb lesz.
(VRR miatt pedig 48 fps-ig folyamatos lesz a kép (vagy jobb monitorral mégalacsonyabb érték))
AMD-t most picit jobbnak látom ár-érték arányban, de persze akciók befolyásolják. Nézd az RTX-eket is azért. Hardveraprón látod a legjobb ajánlatokat. Sok az olyan eladó, akik nem rendelkeznek bolttal, de amúgy rendes magyar garit adnak, számlával mindennel. Viszont sok a külföldi szerzemény is, azok nehéz esetek... kerüld, ha nem vállalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!