István18 kérdése:
Kimenet nélküli videokártyàk képét, hogyan tudnàm megjeleníteni? Pl:Nvidia Grid vagy egyàltalàn létezik e ehhez valamilyen technológia, vagy foglalat utólagos pótlàsa? Esetleg meg van e rajtuk a kimeneti csatlakozó helye, csak nincs beforrasztva?
Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 17:32
2/7 anonim válasza:
A linusos link az nagyon jó. Ma már a windowsban meg tudod oldani, hogy egy Grid vagy Tesla képét megjelenítsd az IGP-n keresztül ( mint a laptopoknál).
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Nekem sajnos nincs a processzorban videovezérlő. Win 10 fut egy szerver lapon Xeon 5670 es processzorral és 16 Gb Rammal Jelenleg egy 1Gb os videokàrtya van a gépben de az sajnos nemsok mindenre elég néha napján szoktam jàtszani, régebbi jàtékokon amiért én nem vennék komolyabb videokártyát ezért gondoltam ezekre kimenet nélküli kártyákra. Több helyen làttam elérhetőbb áron mint a mai túlárazott darabok.
2021. dec. 20. 23:19
4/7 anonim válasza:
Ha integrálttal működik akkor szerintem mennie kellene másik dedikált kártyával is - feltéve ha a szerver lapon van elegendő teljesértékű X16-ra bedrótozott PCI-E slot.
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem integràlt van benne csak egy kissebb 1Gb os van betéve. Igen van a lapon PCI-E x16 port abban van most a videokàrtya ami adja a képet.
2021. dec. 20. 23:33
6/7 A kérdező kommentje:
(Az első linkben szereplő videoban egy pillanatra làtszik a kártya nyáklapján az esetleges kimeneti csatlakozó helye, esetleg ezt nem lehetne utólag pótolni? Azért gondoltam erre, mert lehetséges, hogy meglenne a kimeneti jel a kartyàn csak éppen gyàrilag direkt nem tettek csatlakozót, mert a kàrtyát màs feladatokra szàntàk.)
2021. dec. 20. 23:40
7/7 anonim válasza:
A linkelt videóban bányászkártya van. A Teslakon és Grideken nincs meg a csatlakozó helye a nyákon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!