Megfelelő-e az alaplapom a TMP 2.0-ához ?
Figyelt kérdés
Szeretném telepíteni a Win11-t de állandóan a hiányzó TPM 2.0-ba ütközőm. Annak már utána néztem, hogy mi ez és, hogy utólag is beépíthető, ha és amennyiben az alaplap típusa olyan amiben már megtalálható ez a foglalat. Na most nekem ezzel van a bajom akár mennyit kerestem igazán pontosan erre a a típusra szólóan nem találtam infót (Asus TUF H310M-Plus Gaming) maga gép kb 3,5 éves tehát azért nem egy őskövület, hol tudnék utána nézni hogy van-e rajta ilyen foglalt vagy nincs ?2021. dec. 15. 13:06
1/2 anonim válasza:
Google testvérem: "Asus TUF H310M-Plus Gaming tpm"
Első találatok között... -.-
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, én egyszerűen nem találtam úgy tűnik bénán kerestem, köszi a segítséget :)
2021. dec. 15. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!