Lenovo thinkpad T460 vásárlás?
Figyelt kérdés
Hali!
Szerintetek reális egy Lenovo Thinkpad T460 100 ezer forint környékén magánszemélytől úgy, hogy külsőleg egész jó állapotban van és elvileg az akksi is bír 4-6 órát? Hardverapron láttam párat ilyen árban és nem tudom elképzelni miért lehetnek ilyen olcsók.
2021. dec. 15. 13:02
11/11 Haburc válasza:
Elég jó választás lehet. Egyik ismerősömnek én választottam a bcac.hu webáruházban. Bár nem vagyok lenovo párti, de a thinkpadok elég masszívak. Arra tényleg figyeljünk oda, hogy milyen hardvereket tartalmaz. Szerintem egy i5 4. generációs 8 giga ram ssd-vel még pár évig simán használható. Igaz nem mai darab. Itt van egy ajánlat: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!