Gyereknek milyen gépet vegyek játékra, iskolához?
8 éves gyerek, új játékokat nem nagyon ismerem, ő tudja őket. Asszem fifázni vagy mit akar főleg...
gépekhez se nagyon értek
olyan kéne ami évekig jó, nem kell bele valamit venni 2 év múlva.
keret nem fix. áraknak még nem néztem utána. Ha látnám mi van eldönteném belefér-e,
őszintén olyan 150-160 000 körül gondolkodtam montiro van
Konzolokkal mi a helyzet most? Az is ilyen drága most?
Használtan annyira nem akarok, meg attól az ötlettől se repesek, hogy játék pc-t szeretne a fiú, mert nekem volt régen egy direkt játékra összerakott gépem a 2000-es években még és félévente vittem a szerelőhöz pedig vadi új volt és semmi különöset nem csináltam vele. Attól félek nehogy ez legyen most is, ha már megvettem tudja használni.
Online oktatás is gázos volt neki, mert coreduo laptopon tanult 2 gb ram mellett. A webkamerát se bírta kezelni
Konzolban nem tudok ajánlani, mert ahhoz sem értek igazán. :) De, nyilván ott is magasabbak az árak most. Célszerű itt megnézni a gépigényt:
Az "ajánlott" kijöhet ekkora összegből. A PC jobb is, mert pl. online oktatáshoz is használható. Árukeresőn nézz szét, vagy az egyes oldalak "gépösszerakó" lehetőségét próbáld, ha újonnan vennél.
Konzolok (pl.: PS5)~185e Ft körül mozognak attól függően hogy milyen csomagban veszed. Játékra ez 5 év múlva is jó lesz, de iskolához nem tudja használni. + Minden játékon van "prémium".
Fifa 22 árak:
(PS4: 21 479Ft)
PS5: 23 890Ft
PC: 18 479Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!